Hardwarebase problematika (site)

Discussion in 'Prijava problema i prijedlozi' started by Hansel, Nov 2, 2008.

 1. Patton2410

  Patton2410 Overclocker

  Instalisem zadnju verziju tapatalka, i sad me ovo sranje log out sa foruma konstantno. Ne samo sa ovog, nego i sa sportsport foruma. To su jedina dva foruma koja i pratim.
  Iritira pravo da se svaki put kad se vratim na forum, trazi da ponovo log in.

  Neko zna soluciju kako ovo rijesiti? Gledao sam u postavkama tapatalka, ne vidim da ima neka opcija koja bi me drzala logiranog konstanto.
   
 2. Esh

  Esh Administrator Staff Member

  Tapatalk je poprilično problematičan.. Kao i većina drugih servisa, krenuli su sa besplatnim opcijama, pa te onda polako tjeraju da pređeš na neku pretplatu. Uglavnom, na forumu je instalirana zadnja verzija plugina, Tapatalk sa administracijske strane ne prijavljuje nikakve greške, a nisam imao ni spomenuti problem sa automatskom odjavom (iOS). Povrh svega, na sportsport i ovdje su instalirane različite forum aplikacije.

  U tom smislu, jedino da po starinski, prvo ideš na Settings - Clear cache u aplikaciji pa probaš ponovo. Ako ne pomaże, ukloniš aplikaciju, restartuješ telefon, promijeniš lozinku na forumu, preuzmeš ponovo aplikaciju te provjeriš da li se situacija popravila..
   
  Last edited: Sep 3, 2017
 3. EL NINO CFC

  EL NINO CFC Overclocker

  Ja sam imao problema takodjer sa odjavljivanjem prije na ss.ba i na jos jednom forumu.

  Taj je problem cudesno nestao. Sada sve ok radi, ja bih rekao da je do tapatalka.

  Uradi sto ti je Enis rekao, i skini app sa apkmirror i vidi da li i dalje imas problema.

  Sent from my E6653 using Tapatalk
   
 4. Patton2410

  Patton2410 Overclocker

  Probam te prijedloge. Do sada na ovom tabletu nikad nisam imao problema nikakvih sa Tapatalk. Instalisem neki dan novu verziju, i onda konstantno me log out sa oba foruma..
   
 5. selvin

  selvin Moderator

  Samo jedan kratak info za one koji ne znaju za tzv. profile posts. Kad odete na neciji profil pa upisete poruku, to je kao post na wall na facebooku, dakle public je, nije privatna poruka. Vidim da neki koriste kao privatne poruke, a zapravo moze procitati svako :)
   
  Esh likes this.
 6. Esh

  Esh Administrator Staff Member

  Da, primijetio sam i ja to, morat ću preko vikenda napraviti jedan kratki how-to s novom forum aplikacijom, pošto ima još par zgodnih stvari koje se rijetko koriste, tipa 2FA.
   

Share This Page