Stigao novi Humble Bundle i to sa premijernim pojavljivanjem Botanicule (hvale je na sve strane, nova igra kreatora Machinariuma). Osim Botanicule, tu su i Machinarium i Samorost 2, a ako platite više od prosjeka dobićete još i neki film + Windosill avanturu. Za Steam ključ (glavne tri igre u kompletu, nema pojedinačno) potrebno je uplatiti više od 5 USD, inače ih možete dobiti DRM free i za 1 USD pa naviše, koliko god ste voljni dati Link: http://www.humblebundle.com/
April 19th, 2012, 8:28 pm
EnisDonKing
Site Admin
Joined: February 11th, 2003, 5:39 pm Posts: 19403 Location: BiH
Posto vidim da se spominjalo ovo preko Amazona i digital download, mogu nase kartice, ali se mora koristiti USA adresa.
Je li ko imao kakvih problema sa tim nakon nekog odredjenog vremena? Ima fin deal sad, Bioshock 1 i 2 bundle, pa bih htio to ali vidim da je samo za USA pa kontam da nece biti kakvih belaja ili sta slicno. Nude i Steam keyeve pa to super dodje.
Posto vidim da se spominjalo ovo preko Amazona i digital download, mogu nase kartice, ali se mora koristiti USA adresa.
Je li ko imao kakvih problema sa tim nakon nekog odredjenog vremena? Ima fin deal sad, Bioshock 1 i 2 bundle, pa bih htio to ali vidim da je samo za USA pa kontam da nece biti kakvih belaja ili sta slicno. Nude i Steam keyeve pa to super dodje.
Ja za sad nisam imao problema nakon nekih 4-5 mjeseci korištenja na taj način, što opet ne znači da ne bi mogli naknadno poslati neku vrstu provjere al' eto valjda neće.
Što se Steama tiče ovaj weekend (od četvrtka to ponedjeljka) idu na sniženje sve Ubisoft igre. Tokom cijele akcije idu sve Ubisoft igre -33% a svaki svaki dan će biti izdvojene igre koje će ići do -75%.
I ja sam bas to vidio, Bioshock deal mi je preepic pa to moram uzeti, a i ovo ostalo bi se sta moglo srediti Mafia prva se isto cini fina (2.5$), vraca uspomene, red bi to bio ponovo odigrati. Metro 2033 je isto pojeftin, 5$, to bi ja eto izdvojio kao jako primamljivo.
Malo je patnja sto se kupuje preko Amazona pa onda mora aktivirati na Steamu, nije direktno, ali eto, moze se malo i potrudit.
Samo da javim da je uredno sve proslo sa ovom kupovinom preko Amazona, Visa Electron kartica iz UniCredit banke. Uspjesno je sve proslo na Steamu, a kao adresu sam koristio (naumpade mi da imam) onu "virtualnu" sa Borderlinxa koju imam, tako da eto nije lazna neka od kafica nekog
Amnesia, Psychonauts, Limbo, Superbrothers Sword & Sworcery + soundtrackovi za sve igre - pay what you want. 1$ i više i dobijete i Steam keyeve. A za više od prosječne sume dobit ćete i Bastion + soundtrack. Nenormalno fantastičan deal. OBAVEZNO KUPITI!
Edit: + najbolji Humble Bundle video do sada (neće embed da radi fino ):
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum