Svidja mi se u kojem pravcu ljudi vec razmisljaju Moje razmisljanje za narednu verziju je da ce imati "PC hardver", zadrzati Blu-ray citac te biti konzola na kojoj ce se pokusati zaraditi na hardveru od prvog dana. Nisam optimistican po nekim najavama za igranje na 4k rezoluciji, ne djeluje realno.
Bice 4K podrzan, ali vjerovatno za nezahtjevne naslove, kao sto recimo trenutno Super Stardust HD radi u 1080p i 120fps-a (3D). Ocekujem konacno 1080p u svakoj igri, pristojan AA, i framerate od 30-40fps-a kao minimum. Bice tu sigurno i ovih anti-used-games tehnologija posto ocito to izdavacima smeta.
March 30th, 2012, 2:53 am
EnisDonKing
Site Admin
Joined: February 11th, 2003, 5:39 pm Posts: 19403 Location: BiH
Sony confirmed this morning that God of War: Ascension will take gamers "right back to where it all began." The game will let gamers "discover the origins of Kratos as he takes his first steps on a now legendary quest for freedom. "
Sony confirmed this morning that God of War: Ascension will take gamers "right back to where it all began." The game will let gamers "discover the origins of Kratos as he takes his first steps on a now legendary quest for freedom. "
Moj omiljeni RPG. Ustvari moja omiljena igrica/serijal.
Kad izlazi?
April 19th, 2012, 3:31 pm
Neo Bahamut Zero
SCEE Employee
Joined: November 18th, 2003, 3:23 pm Posts: 10566 Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Nisu spominjali nikakav konkretan datum. Mene samo čudi koji vrag više rade sa Grčkom, ovo što govore da je prequel - pa Chains of Olympus (prvi GoW za PSP) je bio prequel God of Waru
April 19th, 2012, 4:09 pm
extibo
Komsija
Joined: January 26th, 2007, 6:27 pm Posts: 1805 Location: Sarajevo
Screenovi iz multiplayera, tako da ce SP vjerovatno imati par detalja vise, mada i ovo izgleda odlicno, iako je AA forced i ko zna sta jos. Ima i gameplay video tog levela, brutalno.
May 3rd, 2012, 2:00 am
Neo Bahamut Zero
SCEE Employee
Joined: November 18th, 2003, 3:23 pm Posts: 10566 Location: Sarajevo, Morgenroete Inc. HQ
Upalim ps posle par mjeseci uradim update na ovaj zadnji firmware i opa cupa svi saveovi pobrisani :S Jel bilo price o ovome ili sam ja bas baksuz ? :S
July 5th, 2012, 3:08 pm
Ninja
Joined: February 9th, 2006, 8:47 pm Posts: 592 Location: Tuzla
Upalim ps posle par mjeseci uradim update na ovaj zadnji firmware i opa cupa svi saveovi pobrisani :S Jel bilo price o ovome ili sam ja bas baksuz ? :S
Ako si sa "narodnog" firmwarea presao odmah na novi, onda je normalno, u protivnom - baksuz kao sto rece kolega.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum