Jos uvijek nije lose, 30 eura je bez kartice i adaptera, ako imas karticu viska onda je ok ponuda. Ja bih ga uzeo da se malo poigram i cao, ali 52 eura mi se ne daje radi igre.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
May 30th, 2012, 10:35 pm
Zeleni
network ninja
Joined: July 30th, 2003, 9:06 pm Posts: 2908 Location: U nas u Sveckoj
Zaboravio ponijeti sd karticu od kuce, a ove prodavnice po gradu deru guzove turistima Tako da cu procackat veceras. Skinuo sam OS i to. Nista strasno, prebacis img na karticu pomocu disk imagera, i bootas. Ko telefon kad rootas malte ne.
August 13th, 2012, 12:08 pm
Zeleni
network ninja
_________________ You have mail. "If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write an Unix operating system." (By Linus Torvalds) "Faster we run. And we die young." Slamd64 @ Freenode [github]
August 18th, 2012, 11:26 pm
Zeleni
network ninja
_________________ You have mail. "If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write an Unix operating system." (By Linus Torvalds) "Faster we run. And we die young." Slamd64 @ Freenode [github]
August 23rd, 2012, 8:38 pm
Zeleni
network ninja
Skuplja kucista nego sam PI svega mi Pravim nesto upravo sada, rastavio stari fiber -> ethernet konverter, aluminijsko kuciste, pa ga dremelam, moram napraviti jos otvor za hdmi i power, i dobar sam.
August 23rd, 2012, 8:43 pm
JVC
Komsija
Joined: January 28th, 2008, 10:04 am Posts: 2304 Location: Zanzibar
Skuplja kucista nego sam PI svega mi Pravim nesto upravo sada, rastavio stari fiber -> ethernet konverter, aluminijsko kuciste, pa ga dremelam, moram napraviti jos otvor za hdmi i power, i dobar sam.
Ama nisi ti bas dobar, ali neka ti bude. Koliko te love izadje na kraju, i koliko si cekao da stigne, ima li igdje blize d ase kupi.
August 24th, 2012, 3:15 pm
Zeleni
network ninja
Pa iz engleske dosho. Narucio u aprilu, pa dok je sve to doslo iz kine na prodaju, dobio ga prvog augusta. Ali znaci ovo je prvi batch. Sada daleko brze ide. Sve sa postarinom 30£.
August 24th, 2012, 3:18 pm
retrorobot
Joined: March 12th, 2010, 8:55 pm Posts: 23 Location: Zenica
ja sam gledao android tv boxove, evo postavio sam i temu da vidim imal ko iskustava i na kraju narucim cubieboard...nesto u tom fazonu samo je android ... 59 ili 49 dolara sam platio ...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum