Ja ne govorim za preporuku, vec da se moze kulturno search odradit, sta fali stavit ime filma, link na imdb i jos dodatno neki link na trailer i slicno ako se nekome da.
_________________ This is a block of text that can be added to posts you make. There is a 255 character limit.
Phenom II X4 955BE | Asus M4A87TD/USB3 | 2x2GB DDR3 Elixir | SSD Patriot Pyro 60GB SATA III | 9600GT 512MB | Fortron 400PNF | Samsung 2232BW
Ebg sad, dzaba idemo u offtopic, ne vidim u cemu je problem stavit ime filma. I neces ga search po forumu da bi nasao link za imdb Vec ga mozda trazis da vidis ima li preporuka od nekog, je li neko dao neki opis, sta valja, sta ne valja u filmu itd. Meni se desilo par puta, zato kazem da nije na odmet stavit ime filma. Mozda neko nece uopste kliknuti na link kad vidi ime filma, itd. Milion razloga, a tesko napisati 1-5 rijeci.
Uostalom dovoljno je pogledati prvi post na ovoj temi (Enisov) i procitati sta je smisao teme, pise boldanim tekstom.
_________________ This is a block of text that can be added to posts you make. There is a 255 character limit.
Phenom II X4 955BE | Asus M4A87TD/USB3 | 2x2GB DDR3 Elixir | SSD Patriot Pyro 60GB SATA III | 9600GT 512MB | Fortron 400PNF | Samsung 2232BW
May 19th, 2012, 1:36 am
Vedo
Lawyer
Joined: August 9th, 2006, 12:34 am Posts: 8669 Location: Sarajevo
Dark Shadows Mnogo sam ocekivao od ovog filma obzirom na dvojac Burton-Depp, ali na kraju je ispao cisti prosjek koji je na pocetku obecavao s nekim smijesnim scenama i radnjom, ali na kraju se isklisejiziralo maksimalno i izgubila se prvobitna draz. Ko nije gledao, nista posebno nije propustio. Burton je, mogu reci, s posljednja dva filma prilicno zaglibio u mrtvilo holivudskog prosjeka i neinventivnosti. Mozda od Frankenweenieja bude nesto.
The Avengers Samo da potvrdim prethodne preporuke - sve je vec receno.
May 19th, 2012, 12:22 pm
EnisDonKing
Site Admin
Joined: February 11th, 2003, 5:39 pm Posts: 19403 Location: BiH
Meni je Chronicle tuga, komotno se moze preskociti.
I meni je bezveze skroz, zali boze vremena provedenog uz TV. Bolje pogledati Act Of Valor barem je uradjen kako treba. http://www.imdb.com/title/tt1591479/
May 21st, 2012, 11:05 am
bhd
Komsija
Joined: November 19th, 2005, 2:44 pm Posts: 1983 Location: Tuzlak
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum