Sada su Željo i Velež krivi, dok je Slobodo direktno odlučivala o svojoj sudbini. Sami su krivi što su se našli u takvoj situaciji. Uostalom Željo je danas naplatio neke dugove.
Meni je apsolutno svejedno, ali Zeljo izgubi od Leotara, a nisu primili gola toliko utakmica. Velez primi dva gola u minuti 10ak minuta prije kraja i preokrenuse.
Koga boli klinac za Slobodom ? Želji je trebalo prošle godine za titule, dok je Sloboda bila sigurna sredina tabele. Puf, Sloboda dobije 1-0 Želju. Doviđenja prijatno.
Pa Sloboda kući izgubi od jbnog Rudara, halo ba Rudara??? Danas nisu imali šut u okvir gola. Da su dali gol protiv moćne Slavije ne bi ispali. A nije tačno da Željo ne prima golove, pogledaj rezultate zadnjih par utakmica pa se uvjeri. Željini igrači neki dan proslavili tituli dok je Amar danas izveo najjači sastav. Leotaru gori pod nogama normalno je da Željo nema motiv ko domaćin. Da se razumijemo nisam lokal patriota niti seljačina (bar ne tolika) i žao mi je da Tuzla neće dogodine imati premierligaša dok će to imati neke vrleti kojima ni ime ne znam. Ali sve u svemu sami su sebi krivi što su se uopće doveli u tu poziciju a prije svega uprava.
_________________ 3570K@ 4.3GHz | Hyper 212 EVO | Asus P8P67 LE | 4x2GB Kingston DDR3@1866MHz | Sapphire HD7850 1200/1400MHz | Kingston SSD V+200 120GB | Spinpoint F3 1TB | SST-ST75F Mod | TT V4 | 2433BW | X-530
May 23rd, 2012, 8:24 pm
Alibegovic
Lawyer
Joined: July 27th, 2008, 8:42 am Posts: 5713 Location: Bugojno
E jbg sad da se radi o Bundesligi i njihovom poštenju kada Bayern u njima sasvim nebitnoj utakmici napraši Koeln i nogira ga u cvajtu pa hajde, ovako razumijem Tuzlake u potpunosti jbg. Velež jeste sumnjiv do bola. Niko s druge strane nije očekivao da će Željo kiksati. Očekivao sam u najgorem slučaju remi. Želim da vjerujem da nisu igrali pod ručnom u Leotaru u protivnom bila bi to velika ljaga za klub. Niko im to nije mogao zabraniti ali opet.
_________________ 3570K@ 4.3GHz | Hyper 212 EVO | Asus P8P67 LE | 4x2GB Kingston DDR3@1866MHz | Sapphire HD7850 1200/1400MHz | Kingston SSD V+200 120GB | Spinpoint F3 1TB | SST-ST75F Mod | TT V4 | 2433BW | X-530
May 23rd, 2012, 8:47 pm
Pasha
Komsija
Joined: September 20th, 2007, 1:40 pm Posts: 2361 Location: München
Jel' to treba da pred Europu neki papak iz Hercegovine slomi nekom igraču nogu ? Protivniku treba za ostanak, a tebe boli briga, dosta ti da se vratiš zdrav i sa osjećajem da si odigrao malo ''lopte''. Da je Željo izveo juniore ja bih bio najsretniji. Momci odradili lakši trening, ne zanima ih Sloboda koja im je lomila noge zadnjih par sezona.
Evo iskopah podatak Željo zadnjih 10 gostovanja protiv Leotara 1 pobjeda. Pametnom dosta. Propala je i Dita valjda neće i Sloboda.
Pa taj leotar je otkad znam za njega i ovu kukuruz ligu neprobojni bedem kod kuce, a pored zelje mes'cini da sarajevo takodjer samo jednom pobijedilo u trebinju, a i to pod sumnjivim okolnostima! Uglavnom mi je iskreno drago sto necu gledati one mesare tuzlanske kako ubise pola tekme, dok drugu polovinu se valjaju po terenu. Inace, protiv onako mrtve slavije ne pobijediti... zasluzeno ispadanje. Inace bi volio i da danasnju tekmu u mostaru otkriju kao namjestaljku pa da i oni lete u 1.federacije.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
May 23rd, 2012, 9:35 pm
EnisDonKing
Site Admin
Joined: February 11th, 2003, 5:39 pm Posts: 19403 Location: BiH
Sad da li je sve bilo legalno ili ne, tesko je reci bez da se pregleda svaka utakmica.. Cinjenica da je Sloboda ispala, po mom misljenju, nije kraj svijeta. I Velez je ispadao iz ove lige, ako racunamo te neke klubove sa tradicijom u bivsoj ligi.
Ovo sta je Slobodu zadesilo sprema se vec par godina . Samo sto niko o tome nije pricao dok odjednom u modi nije postalo stavljat FB statuse -volim te Slobodo- i tako to ... Pa se digao neki hype . 95 posto od tih nije krocio na stadion Tusanj , u Mejdan su isli samo kad je bilo bitno vidjen na utakmici Dite koja je derala Galatu , i hoce jos veci stadion O_O a i ovaj se ne moze napunit . Da su mozda dolazil i podrzali svoj klub na vrijeme mozda bi i opstali a ne srati kad je GAME OVER Cestitke Zelji na duploj . A nama zelim brz oporavak i povratak i da ne bude kao sa KK Sloboda .
May 23rd, 2012, 11:49 pm
Alibegovic
Lawyer
Joined: July 27th, 2008, 8:42 am Posts: 5713 Location: Bugojno
Smiju se ljudi na tribinama kolko je ofirno Ne znam jeste kad bili na utakmicama 1. lige federacije, ali to se ljudi otvoreno dogovaraju oko rezultata.
stvarno cudno...ljudi se gotovo niti ne raduju, a dali go za opstanak??...
_________________ When you're ready to quit, you're closer than you think. Do the thing you fear most and the death of fear is certain. Only those who are asleep make no mistakes; losing is simply learning how to win, there is no failure, only feedback!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum