Džaba ovako loša ekipa, kad osvojiše ono što se prije nije dalo. Rekoh ja da je prednost što nema Terrya da izvodi penale, i eto ispade tako. Ne mogu da vjerujem da je stavio Luiza i Cola da šutiraju, oči su mi ispale na tome A za Matu se odmah vidjelo da će fulit.
_________________ Communist until you get rich. Feminist until you get married. Atheist until the airplane starts falling.
Džaba ovako loša ekipa, kad osvojiše ono što se prije nije dalo. Rekoh ja da je prednost što nema Terrya da izvodi penale, i eto ispade tako. Ne mogu da vjerujem da je stavio Luiza i Cola da šutiraju, oči su mi ispale na tome A za Matu se odmah vidjelo da će fulit.
Mata je i prethodne,penale masio
Drogbi se mora dati novi ugovor, di matteo mora ostati
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
May 20th, 2012, 12:44 am
selvin
Lawyer
Joined: March 10th, 2007, 12:48 am Posts: 5338 Location: Zivinice
Slika je stvarno za "are you fucking kidding me ?", igrali protiv ekipe koja je izgorila stotine miliona eura i spominjes pare.
EL NINO CFC wrote:
di matteo mora ostati
Ostat ce ali kad čučne, posramili su i katenačo sa ovakvom "igrom".
I ako ga eventualno ostavi, a sumnjam, dobit ce otkaz u roku 3 mjeseca kad budu ispod 10. mjesta na tabeli, ovo upali jednom u 50 godina i to u nokaut fazi, ovakvi kakvi su sad u ligi nece moci nista.
I ako RDM misli ovako igrati i sljedeće sezone, one ne smatram da treba ostati. Sad je krpio sezonu, i mora se priznati da je dobro nakrpio, ali bi ovo bila patnja gledati čitavu sezonu. Uz to, imao je ludih ispada, poput onog tima protiv Liverpoola recimo, pa remi protiv Arsenala i poraz od Newcastlea kući Ali da je donio ono najbitnije, donio je, zato mu dati masan ček i pozdraviti ga
Čeh je najzaslužniji što je Chelsea sinoć dobio taj pehar, iako svi spominju Drogbu.
_________________ Communist until you get rich. Feminist until you get married. Atheist until the airplane starts falling.
May 20th, 2012, 5:43 am
EnisDonKing
Site Admin
Joined: February 11th, 2003, 5:39 pm Posts: 19403 Location: BiH
Slika je stvarno za "are you fucking kidding me ?", igrali protiv ekipe koja je izgorila stotine miliona eura i spominjes pare.
EL NINO CFC wrote:
di matteo mora ostati
I ako ga eventualno ostavi, a sumnjam, dobit ce otkaz u roku 3 mjeseca kad budu ispod 10. mjesta na tabeli, ovo upali jednom u 50 godina i to u nokaut fazi, ovakvi kakvi su sad u ligi nece moci nista.
Nije tu poenta ni u lovi koliko je u toj reklami za njihov 'auskunft' (informacije) a koji se stalno vrti na svim kanalima i uvijek neke provale redaju kroz iste. Da gledas svabske kanale, znao bi na sta se odnosi.
znas li ti kakav je Chelsea bio na poetku sezone? pa tko je ocekivao da ce Chelsea stici deficit od 3-1? Di Matteo je dosao kao privremeno rijesenje i osvojio je FA Cup i ligu sampiona, sa Cahillom i Luizom koji nisu igrali oko 1 mjesec, tek prije nekih 5-6 dana krenuli trenirati sa timom, naprijed sa flopom Kaloum, i na lijevoj strani sa Bertrandom koji je inace defanzivni lijevi, no da su tu bili jos Ramiz desno umjesto Kaloua, i Ivanovic umjesto Bosingwe, drugacije bi to bilo. Chelsea ide direktno u ligu sampiona, ovo se drugi put desava da sva 4 eng tima idu direktno u ls, Tottenham najveci gubitnik ove sezone
May 20th, 2012, 3:28 pm
Alibegovic
Lawyer
Joined: July 27th, 2008, 8:42 am Posts: 5698 Location: Bugojno
Nije tu poenta ni u lovi koliko je u toj reklami za njihov 'auskunft' (informacije) a koji se stalno vrti na svim kanalima i uvijek neke provale redaju kroz iste. Da gledas svabske kanale, znao bi na sta se odnosi.
Nije ni čudo što je AVB bio tako uspješan sa Portom, a neuspješan sa Chelsea, kad se pogleda kakve je igrače imao u oba tima. Još mu nikog nisu doveli iz tog Porta, a Mourinhou doveli pola ekipe, i čude se kako ga ne ide
Sjetimo se Granta (sada trener Partizana), imao je istu sudbinu kao i Di Matteo samo nije imao sreće kada je Terry promašio penal pa je ostao kratkih rukava. Kako god ako ništa Drogba je to zaslužio. Kako je samo sinoć slavio nakon pobjede, kralj! Mada mi je malo žao bavaraca, nisu mi mrski dapače ali šta je tu je vratit će se švabo jači no ikad.
_________________ 3570K@ 4.3GHz | Hyper 212 EVO | Asus P8P67 LE | 4x2GB Kingston DDR3@1866MHz | Sapphire HD7850 1200/1400MHz | Kingston SSD V+200 120GB | Spinpoint F3 1TB | SST-ST75F Mod | TT V4 | 2433BW | X-530
May 20th, 2012, 5:17 pm
zoi
Veteran foruma
Joined: October 6th, 2006, 9:17 pm Posts: 4469 Location: Zenica
Normalno da je bezveze, skrivio je penale u kljucnim trenucima polufinala i finala i samo sreca i Cech su ga dijelili od tragicara kakav je bio na Africkom Kupu.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum