View unanswered posts | View active topics It is currently May 26th, 2013, 8:06 am

Reply to topic  [ 532 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
 EURO 2012 
Author Message
Komsija

EL NINO CFC wrote:
meni je to vise ponizavanje nego respekt

Još u jednom treuntku kada je Barwuah šutao preko gola,pokazivao mu je gdje je gol ,opet ponižavajuće..

ASUS P5QL PRO
OCZ Stealth X Stream 500w
WD Caviar Blue 500Gb
2X2Gb OCZ Platinum DDR2
CM HAF 922
Razer Lachesis
Razer eXactMat X + eXact Rest
Logitech G35
Logitech S220

July 4th, 2012, 10:37 am
Profile

aNaToMiC ! wrote:
@senad : kako ti Coentrao igra DB kad je njegova pozicija ista kao i kod Albe LB ?

Dobro si, Pereira igra desnog u Portugalu. Lahm je isto lijevog igrao... nije los bio onaj iz Ceske, Selassie, ali rano su ispali, tako da prebacujem Ramosa na desni bok, a u sredinu ubacujem Pepea. :)

July 4th, 2012, 11:05 am
Profile

zoi wrote:
Pionir wrote:
zoi wrote:
Kako vam ne dosade te slike :roll:

Nego, eno Ćiro već govori da je Hrvatska trebala biti u finalu umjesto Španije :lol:

Pa, dosta nas tako misli.

a gdje si citao, gledao...??? Volio bi procitati njegov komentar...

Ako vas dosta misli da je trebala biti Hrvatska mjesto Španije u finalu, onda vi imate neku ludu maštu :D
Imaš video na AlJazeera Balkans.

Jugoslavija je bila medju prve 4 svjetske sile pri formiranju Lige Prvaka...bili kvalitetni ucesnici Eura i Svjetskih prvenstava i kreirali Svjetsku istoriju nogometa...da skratim, mi sa ovih prostora smo sila, bili, ostali i bit cemo.

Svi prolazimo fazu sazrijevanja, pa tako cemo i mi. Vjerujem kada stanemo na noge (uskoro, nadam se) ima da Spaniji prodrmamo gace.

Npr gol Zlatana Ibrahimovica (genetika je sila) - za pamacenje - ludilo - extra !

Spanija - Hrvatska, pored "dju-djicu" preksaja u sesnaestercu za penala, diskutabilnog gola (iz ofsajda), bezbroj preksaja koje sudija "nije vidio", sa 1:0 mogli bi reci da je Spanija Svjetska sila - fuj !!

Mislim, kao ljudi razliciti smo, a ja tako razmisljam. Izvini ako se ne slazemo.
U svakom slucaju hvala ti za info - evo gledam Ciru - legendu :) :smt006

Drug, evo ti jedna nota :D :
El Bahattee - Svaki pas ima svoj dan
http://www.youtube.com/watch?v=dpptzcGglIk

July 4th, 2012, 11:17 am
Profile
Veteran foruma

Pionir wrote:
Jugoslavija je bila medju prve 4 svjetske sile pri formiranju Lige Prvaka...bili kvalitetni ucesnici Eura i Svjetskih prvenstava i kreirali Svjetsku istoriju nogometa...da skratim, mi sa ovih prostora smo sila, bili, ostali i bit cemo.

Svi prolazimo fazu sazrijevanja, pa tako cemo i mi. Vjerujem kada stanemo na noge (uskoro, nadam se) ima da Spaniji prodrmamo gace.

Npr gol Zlatana Ibrahimovica (genetika je sila) - za pamacenje - ludilo - extra !

Spanija - Hrvatska, pored "dju-djicu" preksaja u sesnaestercu za penala, diskutabilnog gola (iz ofsajda), bezbroj preksaja koje sudija "nije vidio", sa 1:0 mogli bi reci da je Spanija Svjetska sila - fuj !!

Mislim, kao ljudi razliciti smo, a ja tako razmisljam. Izvini ako se ne slazemo.

Past simple tense. It's past and it's simple. Da ti malo na engleskom to :D Najveći domet u čitavoj historiji Jugoslavije, prije i poslije drugog svjetskoj jesu 2 četvrta mjesta na svjetskim, i to 1930 i 1962, tako da ti ta priča ne pije vode. I to je bilo tada kad je izbor igrača bio daleko veći i u vrijeme kada je nacionalna liga vrijedila nečemu.
Nije problem što drugačije razmišljaš, imaš puno pravo, samo nemoj nametat mišljenje ako nemaš argumenata za njega. Fino je kontat da smo bili jaki i da ćemo biti jaki, ali treba nekad i trezveno razmišljati ;)

Bahattea sam davno prekuco, svaka mu je beton :D

July 4th, 2012, 6:11 pm
Profile
Komsija

zoi wrote:
Pionir wrote:

Past simple tense. It's past and it's simple. Da ti malo na engleskom to :D Najveći domet u čitavoj historiji Jugoslavije, prije i poslije drugog svjetskoj jesu 2 četvrta mjesta na svjetskim, i to 1930 i 1962, tako da ti ta priča ne pije vode. I to je bilo tada kad je izbor igrača bio daleko veći i u vrijeme kada je nacionalna liga vrijedila nečemu.
Nije problem što drugačije razmišljaš, imaš puno pravo, samo nemoj nametat mišljenje ako nemaš argumenata za njega. Fino je kontat da smo bili jaki i da ćemo biti jaki, ali treba nekad i trezveno razmišljati ;)

Bahattea sam davno prekuco, svaka mu je beton :D

Yugoslavio je bila 2 puta u finalu EP, i to 1960 i 1968. Prvo finale 60te, koje je se igralo u Francuskoj, su izgubili od Sovjeta 2:1, i to primljenim golom u 113min. Turnir 68me se igrao u Italiji, i u finalu su izgubili od domacina, i to u revans utakmici 2:0, nakon sto je prva zavrsila 1:1. Poslije te 68me, jos jedini zapazen rezon je bio 76te, na EP koje se igrao bas u Yugi, gdje su zavrsili 4ti, nakon sto su od Svaba zinuli u 1/2, 4:2 u produzetku. Poslije toga, uzasni rezoni.

Stari sve prepricao sigurno 20ak puta. :D

July 4th, 2012, 7:31 pm
Profile
Veteran foruma

Oplakah na post od Pionira, koja gomila nebuloza :smt005

Razdvoji sad Spaniju na tri dijela i nece osvojiti nikad nista, a gdje je onda 6 komada Jugoslavije u danasnjem puno jacem nogometu kad ni tada nije osvojila nista.

July 5th, 2012, 5:01 am
Profile WWW
Lawyer

Golman: Samir Handanovič (Slovenija/Udinese)

Odbrana: Branislav Ivanović (Srbija/Chelsea), Neven Subotić (Srbija/Borussia Dortmund), Nemanja Vidić (Srbija/Manchester United), Aleksandar Kolarov (Srbija/Manchester United).

Vezni red: Miralem Pjanić (BiH/Roma), Luka Modrić (Hrvatska/Tottenham), Stevan Jovetić (Crna Gora/Fiorentina), Ognjen Vukojević (Hrvatska/Dynamo Kyiv).

Napad: Mirko Vučinić (Crna Gora/Juventus), Edin Džeko (BiH/Manchester City).

Ovakva bi ekipa spadala u top 7-8 u Europi barem po imenima. Odbrana jedna od najboljih na svijetu. Još dodaj Ibru 8)

Nego da se prebacimo na sport i ovu temu zaključate?

July 5th, 2012, 9:40 am
Profile
Reply to topic   [ 532 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22