Koliko sam te audicije gledao kao kid na kasetama, traka se izlizala. Sada ni videa ni kaseta.. istina ima nekih ali ne znam ni sta je sve na njima.. hehe..
Cudi me da se nista slicno poslije nije pojavljivalo.
Kako stvari stoje, bolji su oni filmovi na kasetama nego pola ovih danasnjih sranja sto izlaze, ima izuzetaka naravno, a dok je kod serija potpuno obrnuto, umjesto dosadnih sapunica, imas odlican izbor od sci-fi, komedija, mitova, raznoraznih prica, a sto je najbitnije svaka je interesantna.
_________________ GA-P35-DS3L / E2180@3.0ghz / 9600gt / DDR II 2GB 800MHz OCZ Gold Vista / CM GX Lite 500W / SyncMaster 943NW SP hardcore fan
June 10th, 2012, 3:26 am
NAILS
Lawyer
Joined: December 2nd, 2006, 3:57 am Posts: 9041 Location: Zenica
Jeste vi ozbiljni sa ovim masonima? Pregledao Olimpijske igre, koja komedija jebote, oko, nacisticki pozdrav, (vjerovatno je Bolt mason 32. stupnja), svjetla itd
Jeste vi ozbiljni sa ovim masonima? Pregledao Olimpijske igre, koja komedija jebote, oko, nacisticki pozdrav, (vjerovatno je Bolt mason 32. stupnja), svjetla itd
extibo wrote:
Nije mi jasno kako su uspjeli dovesti u vezu satanizam i masonstvo. Vidjevsi tu hipotezu, odustao sam od daljnjeg gledanja ovog "dokumentarca".
To su vaša lična mišljenja i imate pravo ignorisati neke stvari kao što to, na žalost, čini i većina ljudi u svijetu! Ne važi bez razloga ona: "Neznanje je blagoslov za onog ko nije sposoban da sazna!" Inače, očekivana reakcije kod 90% ljudi:
June 13th, 2012, 5:53 pm
extibo
Komsija
Joined: January 26th, 2007, 6:27 pm Posts: 1805 Location: Sarajevo
Smijurija je vjerovati u nesto sto je napravljeno od strane prokrscanski orijentisanog ljevicara koji zeli izmanipulisati vec izmanipulisanim i neukim masama na veoma jeftin nacin: izvlaceci iz konteksta simboliku i interpretirajuci je kako mu je volja, bez ikakvih cvrscih dokaza, izvora i cinjenica.
Nisam ignorantan i svjestan sam (na svoju zalost) vecine stvari, ali eto, kad si vise upucen u tematiku od mene, sta radis povodom ovakvih saznanja? Hoces li ista konkretno uciniti i sprijeciti ili barem pridonijeti sprecavanju napada na OI 2012. u Londonu, te na sve ostale posljedice koje idu uz to? Ovakvim jeftinim propagandnim materijalom se sigurno nece probuditi kriticna masa, vec ce se nastaviti stagnacije iste.
June 13th, 2012, 6:10 pm
apdejt
Veteran foruma
Joined: February 5th, 2008, 5:14 pm Posts: 3002 Location: Tuz'lak
Inace gotivim teorije zavjere ali ovo je fakat njesra. Svatko ko je upucen koliko toliko u tematiku i ima mozga ... skontati ce da je internet cudo za manipulaciju ljudima.
Smijurija je vjerovati u nesto sto je napravljeno od strane prokrscanski orijentisanog ljevicara koji zeli izmanipulisati vec izmanipulisanim i neukim masama na veoma jeftin nacin: izvlaceci iz konteksta simboliku i interpretirajuci je kako mu je volja, bez ikakvih cvrscih dokaza, izvora i cinjenica.
Nisam ignorantan i svjestan sam (na svoju zalost) vecine stvari, ali eto, kad si vise upucen u tematiku od mene, sta radis povodom ovakvih saznanja? Hoces li ista konkretno uciniti i sprijeciti ili barem pridonijeti sprecavanju napada na OI 2012. u Londonu, te na sve ostale posljedice koje idu uz to? Ovakvim jeftinim propagandnim materijalom se sigurno nece probuditi kriticna masa, vec ce se nastaviti stagnacije iste.
Eto postavio sam klip! Šta si ti uradio osim (a kako sam i predvidio) samo i isključivo znao pljuvati, a u čemu smo inače prvaci kosmosa!? Popljuj, kritikuj, zanijetaj, omalovaži...žalosno je što su nam umovi do te mjere zatvoreni za pogled iz neke druge perspektive, istraživanja itd. Na to uglavnom i ukazujem, bez obzira na sadržaj klipa i tematiku generalno!
Ima daleko bolje razradjenih dokumentaraca na ovu temu, ovaj video je cista smijurija, nevidjena glupost. Covjek bi izludio kad bi ovako na svijet gledao, u svakom simbolu, pokretu nalazio neke zavjere.
June 13th, 2012, 9:55 pm
Tale
Komsija
Joined: August 10th, 2008, 11:03 am Posts: 2629 Location: Tuzla
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum