Jeste zadnja. Nemam pojma vjeruj mi bio sam medic tj. assault i tu sam negdje izginuo. Neko je uzeo moju opremu i reviva-o me a ja postadoh engineer. Veki njub čitavu mapu u bugu ostao
Batalio fraps i nabavioDxtory u kombinaciji sa x264 video codecima. Samo ingame snimanje gotovo da i ne utiče na performanse (čitaj fps) a sačuvani video fajl zauzima mnogo manje prostora nego fraps. Nekih 2-3 min giga možda nešto više što je sasvim prihvatljivo. Kome treba neka samo prati ovaj tutorial: http://www.thecgl.com/forums/showthread.php?tid=178
Samo nije naznačeno ali mora se skinuti oba x86 i x64 codeca. Nisam jedino uspio naštimati LAME mp3 encoder za zvuk. Obradu ću raditi sa Sony Vegas sa kojim nisam nikad radio ali izgleda da nije težak (Nails je li težak) pa ću malo više snimati ne misleći koliko će mi snimanje HDD-a zauzeti. Fraps bjaaži.
_________________ 3570K@ 4.3GHz | Hyper 212 EVO | Asus P8P67 LE | 4x2GB Kingston DDR3@1866MHz | Sapphire HD7850 1200/1400MHz | Kingston SSD V+200 120GB | Spinpoint F3 1TB | SST-ST75F Mod | TT V4 | 2433BW | X-530
Batalio fraps i nabavioDxtory u kombinaciji sa x264 video codecima. Samo ingame snimanje gotovo da i ne utiče na performanse (čitaj fps) a sačuvani video fajl zauzima mnogo manje prostora nego fraps. Nekih 2-3 min giga možda nešto više što je sasvim prihvatljivo. Kome treba neka samo prati ovaj tutorial: http://www.thecgl.com/forums/showthread.php?tid=178
Samo nije naznačeno ali mora se skinuti oba x86 i x64 codeca. Nisam jedino uspio naštimati LAME mp3 encoder za zvuk. Obradu ću raditi sa Sony Vegas sa kojim nisam nikad radio ali izgleda da nije težak (Nails je li težak) pa ću malo više snimati ne misleći koliko će mi snimanje HDD-a zauzeti. Fraps bjaaži.
fraps zauzima znatno vise jer koristi .avi format. znaci fajl bude koda ti igras. nema razlike
x264 je oblik mp4 ( valjda ) i zauzima bruku manje prostora, a i kvalitet je dobar
sony vegas je easy. zavisi sta hoces da radis od editovanja ali nije tesko nauciti ove osnovne stvari
nabrzaka se odradi. za FPS montaže ugl treba samo da mozes cutovat, zoomat i to je to ( osim ako nisi neki hajvan pa da nabacs 0239203293 efekata i neki ofirni dubstep preko; citaj CoD No Scope montaže )
ako budes imo pianja samo pitaj ( u vezi vegasa )
_________________ yarinuku kiai de pinchi o koeteku ▲ ▲ ▲
nabrzaka se odradi. za FPS montaže ugl treba samo da mozes cutovat, zoomat i to je to ( osim ako nisi neki hajvan pa da nabacs 0239203293 efekata i neki ofirni dubstep preko; citaj CoD No Scope montaže )
ako budes imo pianja samo pitaj ( u vezi vegasa )
Ma Vegas mi treba samo da smanjim veličinu datoteke jer mi je upload 512kbps pa dok uploaduješ 100mb treba ti vječnost. Ako zapne javim se, hvala.
Je li neko probao ghost ridera?
_________________ 3570K@ 4.3GHz | Hyper 212 EVO | Asus P8P67 LE | 4x2GB Kingston DDR3@1866MHz | Sapphire HD7850 1200/1400MHz | Kingston SSD V+200 120GB | Spinpoint F3 1TB | SST-ST75F Mod | TT V4 | 2433BW | X-530
July 7th, 2012, 9:20 pm
NAILS
Lawyer
Joined: December 2nd, 2006, 3:57 am Posts: 9014 Location: Zenica
Dobro si me napomenuo za Vegas ali ga nisam koristio. Ako isprobam javim jer mi pravooo mrsko snimati ali hocu jos jednu montažu za jednu pjesmu. Inace provrti kakav tut ako ti bude prob ali mislim da radi sa kanalima kao i audio programi.
Kako me nasmija ovaj ghost rajder.
Još nesto Forza, nema potrebe da snimas u punoj rez klipove pa slobodno stavi u 75% ili cak 50%. FPS ne trteba biti veci preko 30 za gledanje na youtube tako da ces ustediti na prostoru.
da li igla radi uopce? nece nikako da locka heli, dafuq?
Odlicno radi, sta vise, nikad bolje od kako je igra izasla. Da ti ne bude heli kojeg ganjas below radar (25m i nize, cini mi se), pa ga zato ne mozes uhvatiti?
@Forza, ja bio maksuz usao da probar Ghost Ridera, ali me baci na US, stranu, pa nisam uspjeo.
Fercera Ghost Rider. I veoma lako za odraditi. hahahaha samo moze RPG/javelin te opaliti. MEci ti ne mogu nista. hahahahaha bilo je zabavno, dok nisam na minu nagino.
Koliko sam cuo, PB ne banuje likove odmah ali banuje nakon nekog vremena. Inace se mogu pratiti banovi na PB sajtu i zna izlaizti mislim oko stotinjak imena dnevno.
Patton2410- Jednom si spominjao nekog lika kako radi na tome da postane colonel bez ijednog killa... I jel uspio? Simpaticna mu je ideja i sigurno frustrirajuca
Patton2410- Jednom si spominjao nekog lika kako radi na tome da postane colonel bez ijednog killa... I jel uspio? Simpaticna mu je ideja i sigurno frustrirajuca
Imao sam saved link njegovog profila, ali neko drko po kompu i sve mi favorites izbrisao. pokusam ga naci opet, i mene bas interesuje.
samo neka baca ammo i medkit na metro i otivljava moze uspjeti
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Aha. Ali pod frustrirajuce sam mislio kako se oduprijeti zelji da ubijes nekoga nakon sto te 20 ili 30 puta zaredom skinu... Bas moras imati zivce i sabur
Patton2410 wrote:
Imao sam saved link njegovog profila, ali neko drko po kompu i sve mi favorites izbrisao. pokusam ga naci opet, i mene bas interesuje.
Aj pa javi
July 10th, 2012, 1:11 am
NAILS
Lawyer
Joined: December 2nd, 2006, 3:57 am Posts: 9014 Location: Zenica
Btw, kako nisam pratio temu odavno, nemam pojma je li HWB server još uvijek aktuelan, a ako nije, šta admini i moderatori kažu na to da ukinemo podforum ili makar ovu aktivnu BF3 temu prebacimo na PC igre? Mrsko mi stalno šaltati sa jednog podforuma na drugi zbog jedne teme, ne znam za vas
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum