Plaćanje Udemy kurseva

Discussion in 'Generalna diskusija' started by st1234, May 17, 2022.

  1. st1234

    st1234 Novi član

    Postoji li način za platiti Udemy bez kreditne debitne kartice? Naime, roditelji su mi uvjereni da karticu i broj sa nje budu skidali prevaranti u neograničenim količinama. Službenici iz banke također nisu pomogli, potvrdili su da hakeri kradu i skidaju nedozvoljeno novce sa kartice na kojima je novac. Znam da je glupo, ali ja tu ne mogu ništa, ne daju mi novac. Postoji li mogućnost u banci da otvorim jednokratnu kreditnu karticu i račuan samo za svrhu plaćanja ovog online kursa?
     
  2. aNaToMiC !

    aNaToMiC ! Overclocker

    Mozes to drugo, tzv dopunjiva kartica.

    Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
     
  3. Reventon

    Reventon Veteran foruma

    Mozda zavisi od banke, ali ja svaku online uplatu koja ide direktno karticom moram potvrditi telefonskim pozivom od banke. Nazovu da provjere prije nego sto puste uplatu.

    Takodjer u aplikaciji mogu namjestiti maksimalan dnevni iznos, broj transakcija ili skroz zabraniti online placanje karticom.
    Unicredit, mba app.
     
    ibran likes this.
  4. Stevie_Ray

    Stevie_Ray Veteran foruma

    Ako te je strah, onda najbolje kupi poklon karticu i na nju stavi odredjeni iznos, koji onda mozes koristit za online placanje bez straha da ce povuc vise nego sto ima na toj kartici.
     
  5. st1234

    st1234 Novi član

    Hvala na pomoći probaću tu jednokratnu karticu.
     
    Last edited: May 17, 2022
  6. st1234

    st1234 Novi član

    Da ne otvaram novu temu, a tice se isto placanja Udemy ovdje cu pitati. Zanima me da li je moguce platiti Udemy kurs bitcoin valutom koju sam ja izrudario sa svog laptopa? Time bi se kurtaliso peripetije oko otvaranja kreditne kartice i kradje sa iste.
     
  7. ibran

    ibran Aktivista

    Pa vidi na njihovoj stranici, kakve uplate podržavaju.