Separate names with a comma.
Ja to ne tvrdim samo navodim iz više izvora.
Gdje ovdje vidiš Conroe živ bio? Jel Pentium automatski znači i Conroe? Ne znam ni zašto raspravljam, na ovom forumu sve sami freakovi.
Razilka između DDR2 i DDR memorije je što DDR2 u jednom taktu prenese dvostruko više podataka od DDR-a (slično kao i DDR od SDR-a) i DDR2 ima...
Jel to Imširević? Elektrotehnička Sarajevo? Ne uzimajte vi njega za ozbiljno, u njegovoj knjizi isto piše da je P3 na 1 GHz brži od P4 na 1.5, na...
Hehe, prvi put u životu temu stavim i odmah mi je zaključaju :D
I zaboravio sam pitanje za Qler-a: A kad znaš "udarati" po klaviru, znaš li iskomponovati šta za klavir? Hehe, ovo fakat postaje smješno.
Hehe, što me nasmija...opšta kultura veliš...hehe Kad smo se već dotakli toga, opšta kultura što se tiče muzike je da znaš nabrojati 5 najvećih...
Hehe, pa zar je Scooter techno uopšte? A koja je to ozbiljnija produkcija? Carl Cox i sl.? Isto s...e samo drugo pakovanje. Ljudi koje niko...
Pa dobro, znam da je kupio, ne znam tačno, meni to znanje ne treba.
Drvlje i kamenje na mene, pa ne znam kome prvom da odgovorim. Ja sam odmah naglasio da se neko ne uvrijedi (dakle izvinuo sam se unaprijed). Iako...
Nije samo u Bosni i preporučena cijena im se razlikuje samo za 1-2 dolara. :D Nego, Hitachi je nedavno kupio IBM-ovo poslovanje hard...
Poslušaj neki CD klasične muzike na nekom lošem sistemu, pa poslušaj na nekom vrhunskom (po mogućnosti) pa ćeš vidjet da ima smisla. Ja prvi put...
Znam da prednjače Maxtori, kod mog jarana su dva crkla za dvije godine. Zato sam Maxtor zaobišao u širokom luku.
Iz ovog zadnjeg posta zaključih da je techno muzika za zvučnike zahtjevnija od klasične. :?
Neću prodavati hard disk. Znam da je sličnih tema bilo, ali se forumaši nikako nisu mogli usaglasiti ni na jednoj od njih. Nekima je Hitachi...