Separate names with a comma.
https://www.reddit.com/r/PcBuild/s/mc4ew2QkG8 Evo primjer ostecenja od prenapona. Na svu srecu covjeku je izgorilo samo ventilatori i fan-hub
Normalni desktop PC za igre pretezno, i da naravno iskljucujem sve kada grmi, vec nekada u naselju zna da spontano nestane struje na sekundu , pa...
Imam trenutno 80+ Gold 850w Msi Mpg A850gl napojnu. Gledam za UPS-ove i krecu se oko 150KM, nisam siguran da li bi ih mogao nabaviti trenutno....
Pozdrav, ne znam da li već postoji sličan thread, ako da, izvinjavam se. Zanima me najbolji način da zaštitim novi računar i njegove komponente,...
Ipak nasao sam jos jednu dobru alternativu: Deepcool AG400 WH ARGB V2 bijeli. Thermalrightov preko Temu-a mi se takodjer svidja, i narucivao sam...
Koliko bi otprilike kostalo, ne znam kako ide procedura kod njih ako bude provizije ili necega.
Sto je jos interesantno, vidio sam Thermalright na Temu-u hahqhahahahahh. https://share.temu.com/ZoTwcFF81ZB Cini mi se originalnim, samo ne...
Treba mi hladnjak za 7500f, single-tower. Zanimaju me Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB White, ID-COOLING-SE-224 XTS White ARGB i...
Mislim mogu ja i tako kupit, vec samo zbog garancije, jer ako mi crkne CPU ili maticna znam da se moze rijesiti problem. Prvi put pravim PC, pa...
To bez ili sa PDV-om? Uzimam preko firminog racuna pa zato, inace znam da Miki ima za 415KM, ovu maticnu, ali crnu samo na profilu....
Gledao sam, b850 mi se trenutno ne cini isplatljivo. Mnogo mi se svidja Gigabyte B650 Aorus Elite AX V2, full ATX ploca, dobri VRM, Bluetooth i...
Novosti o AsRock problemima sa 9000-serijom? Namjeravao sam uzeti Ryzen 5 9600x, sa Asrock B650 Steel Legend, ali gledajuci po ovim trenutnim...
Dobar dan, zainteresovan sam za najbolji nacin za koristenje IPTV usluga, kod nas barem. Trenutno na nasoj televiziji se moj otac pretplatio na...
Iskustvo sa GamingShopBN ? Interesuje me Rx 9060 XT graficka, na njegovom profilu vidim dobre ponude za mnoge modele, ako neko ima iskustva sa...