Separate names with a comma.
Ovo je u suštini i procedura. Ako te nešto zanima, moraš uvijek provjeriti i stanje i cijenu. Jedino je po tom pitanju pouzdan Mickey - nije mi se...
long shot ali je li ko imao iskustva sa korisnikom denissuljic na olxu? fin broj završenih oglasa, sve pozitivni dojmovi, sve na broju što se tiče...
Živio, šibnem poruku
Ma ne, nisam svakako planirao izvaliti pare na 7800x3d ako mi jedine opcije budu trenutne cijene; ideja je ako ubodem ~350eur ili nize. Ima frajko...
Stiglo vrijeme za baciti koju paru, namjeravam da se podmirim dugoročno. Plan je okvirno konfu baziranu na 7800x3d i najvjv 7900gre sastaviti....
kako sam i pretpostavio onda, hvala! glavne stvari koje bi možda pokušao zbavit su procesor i/ili grafičku, al s obzirom da bi to trpao u kofer,...
Halalite što je pitanje malo offtopic, ali - zna li ko kakva je procedura za prenošenje komponenti kad se leti? Tj, dal tu treba šta razmišljati o...
Hvala - sa glavnom rotacijom, pogotovo tih standardnih radnji sam upoznat. U principu kad šta treba prvo izotvaram imtec, didakta, ue/Target (ista...
zdravo raja, ne mogu se čudu načuditi da nikad nisam naletio na ovaj forum. Odličan thread, pri tome. Sjedim dumam o upgradeu nekad pred kraj...