Separate names with a comma.
Hvala drug na savjetu, pratit cu pa ako sta naleti dobro i jest.... Ja sam samo na silveru, dobro bi bilo imati nesto za grinda :-)
sry nisam znao kako to funcionise... mislio sam da je ono klasika free code kao u nekim igrama ili kako je bilo ovdje u pocetku :-). Ako nije...
Ako neko ima viska kod za Type 59, bio bi mu zahvalan. Bas imam zelju provozati tu zvrku :-). Mada ni Lowe nije za baciti :-) Unaprijed hvala...
Prijatelj mi dolazi iz Iraqa i moze mi donjeti Kinetic za 150$. Pitam se jel ima sta da se brinem, posto je uredjaj iz Amerike (PX). Nesto ne...
Svaka cast Tale... tamam danas eventualno sutra pada IS-3, pa da se proba :-)
Definitivno da :-). Pogotovo ako ce to biti jedini normalan izvor golda kad krene igra officialno. Trenutno IS, T29 i T32. Haubice rasprodate........
Cuj nemoj hahaha, pa ja ikako da mogu ja bih to kantom govana zalio, a ''gosp'' dizdarevic na kraju kantu lagano da polize... eto koje su to...
I meni je to ofirno skroz. Sa T32 skinem 3 protivnicka tenka, dobijem oko 25k max, poginem, repair sa granatama oko 25k, nidje veze.... A o T54 da...
Vjeruj mi Dog, momci koji rade u TZ kancelariji su i vise nego korektni, sve pohvale, ali gospoda iz ''centrale'' koja naravno zna sta se desave...
Ja sam vec 5 godina njihov korisnik, wireless Calipso konekcija. 2010. godinu LOL necu pamtiti po dobrom... placam 2 Mbit-a, a dobijam nikolko...
... spojeno sa HDMI. Onaj dan mi je falio HDMI kabl, pa sam morao onako cisto da provjerim da li sve radi. Bacio sam ga preko pojacala, ma strasno...
Iz tvojih usta u bozije usi :-)). Moram provjeriti koji je firmware, jer mi neke igre ne mogu, assassin itd. Trenutno je spojen na plazmu onim...
Jeste. Pasha je postavio sliku i ja sam trazio od lika da posalje isto to (voltaza) :-). Ma ko bombona je skoro pa novo, nema packe na njemu....
Ma i ja to kontam.... upravo gledam sta mi je najbolji deal :-) od ovih silnih baterija. Imas li Vedo predlog :-)
Jucer mi je dosao Xbox od lika sa pik-e. Sve je super ja prezadovoljan, a sin jos vise :-) Posto sam dobio 4 wireless kontrolera sa konzolom,...