Separate names with a comma.
mislim da cu kupit novu memoriju 2x512 pa klokat komp . maticnu sam i kupio za klok, samo mi je memorija slaba ,333mhz koju bi mi memoriju...
nedavno sam kupio novu graficku gainwardovu 6800 ultra. problem je da u igrama u odredenom trenutku steka , ne pretjerano ali ipak,.. naravno...
koje su razlike u cijeni izmedu obicnog golden samplea
zanima me koja je razlika od normalnog Gainwarda ultra/2600 gf 6800 ultra i goldena sample-a
mislio sam da zamjenim svog bartona ali nije mobile još da mu nadoplatim
htio bih kupit mobilca bartona a iz hrvatske sam . kako bi se to dalo izvest.
htio sam pitat jel to sve polovno il ima neš novo
Kolko je to staro il je novo
bio sam i to probo da spojim dva harda na komp ali mi je samo mogao kopirat drugu particiju, po prvoj sam svugdje tražio ali nema tih foldera...
Evo instalirao sam windows sve radi. jos samo da namjestim zvucnike. imam dva zvucnika od linije i zvucnike 4.1. da li zna neko tko ima ovu...
to da ne moram ponovo instalirat win mi je reko prodavac u hg spotu, a podaci su mi na particiji gdje mi je instaliran windows.
to sam i imislio a onaj u trgovini mi je reko da nemoram. jel mogu ja kako sacuvat pjesme sa harda koje sam imao.
Evo kupio sam abitovu nf7-s. sad sam ju spojio na komponente. upalim komp i piše mi nekakav eror, a pozadina je plava. dal to znači da komponente...