Separate names with a comma.
Prodato moze lock
Sarajevo
Re: Procjena: Notebook hp compaq nx7010 eto 140km ako nekom odgovara neka se javi 061/722-487 Lokacija Sarajevo
Re: Procjena: Notebook hp compaq nx7010 Ajde najnize ponude neke da vidim koje ce bit! :)
Poz raja, molim procjenu ovog modela laptopa: HP Compaq nx 7010 Intel pentium M 1.8ghz Mobility radeon 9200 768mb ram Dvd Rw Hdd 60gb Wifi Card...
Prije oko mjesec dana sam procitao ovdje temu u oglasima momak je neki prodavao 2 kompa otprilike su bili amd jedan 3000mhz 64 drugi ne znam ali...
Bilo sta samo da moze se muzika slusat bez problema i facebook... Ne bi bilo lose da je jace od p2 jbg :D Lokacija Sarajevo!
evo pokusao sam maloprije povezati sve ovo, u laptopu je trendnetova wireless pcmcia kartica, sve odrese su obtain automatically, signal je...
hp compaq nx6110 laptop, nema wireless, gdje kupiti w adapter po mogucnosti ne pcmcia card nego da se ugradi da ne viri nista???
HS kablovski operater :D
Aa, ok, imam adsl paket, probat cu s tim adresama. A znas li koje su adrese za kablovske? Posto navedenu mrezu moram instalirati na ciglanama, a...