Separate names with a comma.
Uzeo bi smart TV od 39-42 inča samo za gledanje televizije SD i HD kanala..(pretezno utakmice i filmovi) ima li ko kakvu preporuku
Ljudi trebam uzeti neki tv 42 inča smart tv 3D...ima li ko kakvu preporuku gledao sam LG 42 LB700V cijena oko 1100 KM pozzzz hvala
Uzeo sam Splitfish Fragfx V1 i nemogu nikako da ga instalitam na PS3 . moze li pomoć.hvala
obavezno pročitati. http://www.itx.ba/index.php?option=com_ ... 9&Itemid=1
izasao novi 3.30 firmware za PS3
Nakon otpuštanja šefa i glavni dizajner u Infinity Wardu i softverski inženjer dali otkaze i odlaze iz tvrtke koja iza sebe ima superuspješan...
Da li je iko instalirao novi PlayStation®3 System Software Update 3,21 imate li iskustva,koliko sam cuo rjesava probleme sa nekim mp4 fajlovima i...
Pozdrav jedno pitanje. Imam PS3 ,ragistrovao sam se u Sjedinjenim Američkim Državama(negdje sam nasao primjer) idem redovno na PS STORE ,skidam...
još pitanja. -kako da instaliram linux na ps3 skinuo sam ubuntu ali ništa ima li negdje da skinem uputstvo - na internetu sam preko Zone i nemogu...
IMAM PS2 PAL IGRU I NEĆE DA POKRENE NA PS3 60GB
Imam ps3 60 gb ntsc i dali mogu igrati pal igre
nemam lcd,samo sam probao na lcd kada sam kupovao
igra je radila na lcd tv
spojen preko skarta, naznam za taj pach šta kako gdje
Nani molim te pomoć. nemogu na PS3 pokrenem igru Gran turizmo prolog televizor je CRT i izbacuje mi da se ta igra nemože igrati na toj rezoluciji...