Separate names with a comma.
nEGDJE SAM ČITAO DA 3500+ IMA 512kB A NEGDJE 1 mb !! nE ZNAM jel to tačno a i jeli njegov takt 2,2 GHz
Jel mi može ko pomoći da nadjem drivere za zvučnu gore navedenu . Hitno mi treba za par dana jer ako ne napravim moram dati 100 KM za zvučnu ....
hoces ti enise kad testirati Pentiume i ploce za njih sve samo athlon i SOCKET a ploče. De malo poradi na tome pa nebi ovako na forumu bili svadja...
hoces li ovo kad da uradis ENise evo 5-6 mjeseci t radiš ? Trebao bih uvesti najveceg spam-era na forumu .
ja sam pronasao ASUS 6600 PCI-e 128 MB za 270 KM (VPC) Jel ima ko da kaze kakva je nako radi čisto informisanja . Kako rade novije igra na njoj
Ostani ti i dalje stojati ali valja cekat sljedecu godinu
Ja neznam MANCHESTER UTD 0-1 AC MILAN AC MILAN 1 - 0 MANCHESTER UTD: Inače rekao sam finale BARCA _ MILAN ali sad ipak...
Jel zna neko ima li gdje da skinem [Scorpions - you and I] sigurno ima na nekom njemačkom ili ruskom sajtu ali na engleskim nema (tj. engleskim...
Tacan odgovor je zaba imali neki skolski kviz ba i pitanje to i ja zaokruzijo komarac ( znao sam da je neka zamkaili komarac ili zaba ). Jel...
Moze li mi neko pomoci da pronadjem na netu zvuk formule ili ono sa starta onaj zvuk hitno mi treba. Kad tražim u google-u pronajde mi nesto bez...
asus a7n8x-e deluxejesil mislio ta . ( Zarna njoj procesor moze u cool n' quiet
Vidjeo sam u genelecu ovu maticnu EPOX 8KDA3J i odem na opox-ovu stranicu i tamo ima samo pise ovako 8kda3j/+ . Onda ukucam u googl-e epox 8kda3j...