Separate names with a comma.
Jok . garant je deja vu, pokusavam da pobjegnem od praznih komentara i suplje price, jer trebam konkretne informacije i uzdam se bas u one...
Skoro sam kupio od jarana Brotherov HL-730 laserski stampac i to vrlo povoljno. Nije mogo nac toner za njega, e sad ja brigam oko toga, zna li ko...
hvala na informaciji, samo ne znam sta je to PMF da li mozes biti malo konkretniji :|
Skoro sam kupio od jarana Brotherov HL-730 laserski stampac i to vrlo povoljno. Nije mogo nac toner za njega, e sad ja brigam oko toga, zna li...
nisam bas dobar sa engleskim pa potenciram na nase knjige, ako znas kakvih pdf knjiga na nasem jeziku kojima je tema programiranje i inace...
ima nekih 10-ak knjiga o c+, acces, o webu i jos nekih, mozda nadjes nesto da te interesuje, mene zanima bas acces ali i sve ostale nase knjige...
ima nekoliko knjiga u pdf formatu, na nasem jeziku na "svastanesto" ali je to malo. Zna li ko jos kakav link???
gdje bih na mreži mogao naći neko PDF izdanje ili slično ( gotovi primjeri sa formama i objašnjenjima)što bi mi moglo pomoći u "savladavanju"...