Separate names with a comma.
Bio je u ponudi,ali je izgleda razgrabljen.Plaćao sam račun u telekom centru kad je lik kupio telefon GAlaxy S3, ali nakon dan kad sam pogledao na...
Pionir hvala za objasnjenje, nadam se da ce admin imati razumjevanja ako slika bude prevelika, amo uopste bude postavljena :) Evo slike: [img]
OK hvala, ono sto sam primjetio je da ima oscilacija, kreno je od 100 pa je par puta "padao " do 40, uglavnom kad objavim sliku vidjet ces.Nisam...
NIkad nisam postavljao sliku, nadam se da necu fulit, tako ako se to desi, odnosno da nema slike morat ces mi da ti upustvo kako to hoda. ODradio...
Hvala na odgovoru, malo sam googlo, preuzeo sam Partition wizard home edition, pa sam sa njim odradio, sad provjeravam je li sve ok, jedan program...
Pozdrav svima i ako moze par preporuka i savjeta. RAdi se o sljedecem.Disk nikada nisam podjelio na vise particija(disk je WD 1TB 10EARS-cini mi...
Mislim da je online bez PDV-a, dobro razmisljanje...možda je ipak umanjenje 3,60 :oops:
Racun je iznosio 16,42-na B HMobile, a ispostavljeni racun mi je 16,02....ali ni je na ispostavljeno mpracunu prikazana stavka umanjenje u sklopu...
Pretplata je MINi 15, a ugovor sam potpiso na godinu dana, neznam stvarno koliko sam imao minuta razgovora,ali bi trebalo da je umanjenje i na...
Eh ovako..stigo racun za Mart.Ali ja sam malo razočaran obračunom. Radi se o sljedećem....uvidom u račun, oni su izracunali da su mi umanjili...
Da se uključim u razgovor.POtpisao sam ja "novi" ugovor na godinu dana na samom početku akcije u Februaru, ali me lik na šalteru obavijesti kao da...
Hvala za brz odgovor, ugasio i upalio sve radi ok. Hvala još jednom.
Imam pitanje, vezano za Samsung Galaxy S. Usao sam u download mod(pritisnuvši tipku za paljenje, volume, i centralnu tipku-neznam kako da je...
AMD + Nvidia