Separate names with a comma.
i kod mene je zadnjih 5-6 dana nenormalno losa konekcija. zivim na skenderiji. jel ih iko zvao, zna li se do cega je? [img] placam ovaj paket od...
odlicno. Hvala!
Da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje. Namjeravam kupit ext. HDD od oko 320 gb i ovaj mi je zapeo za oko...
moze ici i koja stoja preko 1000, to je samo onako otprilike a ako bi bilo 1200/300 tad bi moro imat 4gb rama, esata, i bar dvije god. garancije a...
Kupio bih nov laptop od oko 1000km(moze i malo preko). Koristio bih ga za gledanje filmova, net a i za neke programe za obradu audio podataka tako...
E hvala, izgleda da cu uzet taj prvi. Valjda cu znat to sve ugradit bez problema.
Radi se o Spire Storm 610 http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=898 Jeste kod mene je 478 socket al izgleda da ovaj cooler...
eh ovako, imam stari racunar koji dugo vremena nisam koristio (a ispravan je). Sad sam skonto da bih ga mogao koristit za neke stvari pa sam...
eh ovako. U starom kompjuteru imam ovaj ram: ddr 2100 (133Mhz) i hocu da kupim jos rama. Cuo sam da ako recimo uzmem ddr 400 Mhz ona ce radit na...