Separate names with a comma.
Nisam probao. Sad vidim na sajtu da mogu. Nekako sam u glavi imao da ja moram to odmah posto nema naplate nikakve.
Imam neobicnu situaciju sa olx prodavcem. Sto je najgore ne kupujem za sebe nego za nekog drugo ko je vani i treba mu ovdje povremeno. Znaci...
Pesoto sajt ne radi vidim jel zna iko jel to stalo il sta? Cekam neku posiljku samo fali da su Out of business.
Prodano.
40 KM
Podrzava sledece sockete: LGA 2011 / 2011-3 / 1366 / 1156 / 1155 / 1150/ 775 / FM2+ / FM2 / FM1 / AM3+ / AM3 / AM2+ / AM2
Koristen, ispravan, potpun. Pasta neotvorena. Ne pase na AM4 pa mi visak. Lokacija Brod Cijena 45 KM...
"Stran mi je Vaš dijalekt" :):):) Suspendovan lik. A sto jest jest, ima kolekcionarskih stvari na profilu.
Evo slican slucaj u Brodu koji je mali grad, prosle zime bilo je jedno 10tak dana bukvalno vidis zut smog vani, a to nije bilo tako ni kad je...
Lokacija: Brod Za forumaše cijena 100 KM. https://www.olx.ba/artikal/44881242/roccat-kain-122-120-aimo-mis-gaming/ Ako neko bude trazio...
700, sa tim da sam kupio jos jedan identican za 650 od drugog lika na dva dana prije, medjutim ispalo da mu ne valja mrezna ili ja drajvere ne...
Nema konteksta vidi se cijeli chat. Nisam reko zdravo, mozda je to aj znaj...
Jel do mene i moje ponude il sta? [IMG]