Separate names with a comma.
Kažeš "za Xiaomi", misliš općenito za taj brand? Zašto, šta mu fali?
Odličan film, gluma vrhunska, pogotovo Sam Rockwell, sa razlogom je dobio 2 oscara.
Kad bi svima jedan proizvodjac automobila bio najbolji, onda bi se samo njihovi auti kupovali, drugi bi brzo propali... Svak ima svoje misljenje o...
Ne može svatko ostaviti porodicu i prijatelje i samo otici i poceti novi zivot ispocetka. Nekome su smao bitne pare pa ide van da zaradi kako god,...
Razmišljam da li da uzmem Mi 9 ili Mi 9T Pro, po cijeni su tu negdje, ali i po karakteristika. Koji je po vama bolji?...
Ja bi radije uzeo Mi 8 za iste pare...
Jel netko spomenuo Eddie Murphy-ja, prvenstveno Delirious 1983?
Zbog par loših radnika koji nemarno rade u internet trgovinama, narod na našem prostoru nema povjerenje u internet trgovinu kada takvi isti zeznu...
Mi 8 je još uvijek jako dobar i aktualan telefon a cijena mu je prilično niska...
zašto skroz iz Kine, pa nisu u našim trgovinama cijene puno više, pogotovo kad dodaš carinu i poštarinu...
"Unable to Find This Page. It may be unavailable or the address may be incorrect. Select [Home] to continue browsing PlayStation™Store." o_O
32 GB rama?! :eek: to je za grafičke dizajnere? :) i 16 GB je više nego dovoljno
Ali to je 50", a ja zelim 55" i ne bi nikako ugovor sa Telecomom...
Hm, pa nisam siguran koliko mi treba 4k s obzirom da samo gledam tv signal, koji nije još niti 720p a kamoli FHD ili 4K... Ali ako se može naći...
I meni treba veći tv, gledam ovaj Samsung UE55K6372, jel ima netko iskustva sa njim? Čini mi se ok cijena, već od 1200KM:...