Separate names with a comma.
Moze lock.
Prodaja: SanDisk Ultra SDHC Card 32GB CLASS10 30 MB/s 200x Novo, neotpakovano. Sarajevo, 60 KM, sve info na PM
Prodaja: monitor DELL Ultrasharp 2412M, 24", 16:10, 1920x1200, IPS, REV A05...
OK :smt023 Razletim se sutra, pa javim :smt006 EDIT: Trazio kod nekoliko firmi, i po njima je ovaj komad harvera pravi raritet :lol:...
Gledao vec haveru, ovo sto meni treba nemaju (bar na sajtu)... A trebali su mi oni veh-bi-aj-evi isporuciti uz graficku, ali nejse...
Fortron kupljen danas, ali ima jedan problemcic :smt013 Kao sto sam napisao, grafika je HD4770, i ima svoje napajanje... ...dok napojna u...
:o Start--->Turn Off :lol:
Zaboravih u frci napisati i grafiku, HD4770 DDR3, znaci sa svojim napajanjem Evo sada sam ustanovio i da je ventilator na napojnoj mrtav, ko...
Evo me sada na svom racunaru, radi evo 15 minuta, nikakvog sviruckanja (jos) :smt003 To je to, posto sam ovu napojnu polovno uzeo od lika, koji...
Znaci nakon sto upalim kompjuter, 5-10 minuta bude rega, i onda pocne da pisti/cvrci (ne znam koji drugi termin da upotrijebim :)), isto kao da...
ne stigoh ranije odgovoriti, peglo se oko ccc-a (imao ga instaliranog, ali nisam mogao otvoriti, pa onda 16 reinstalacija i instalacija... kud...
a jel moze neko objasniti zasto meni igra stopa, svejedno od postavki (MSAA off + Wait For Vsync, MSAA + Wait For Vsync, MSAA 4x + Wait For Vsync...