Separate names with a comma.
Nista sve sam stavio na default i opet isto. Izgleda da ce se morati mijenjati.
Moja Leadtek 7600 gt 256MB prije neki dan totalno prolupala,laicki receno previse svjetlosti i boje kao da su u drugom modu-potpuno sve drugacije...
Jeli ovo zadnji amd za socket 939 imam asusovu plocu A8N-E sa athlonom 3000 pa kontam da mijenjam. Pa sta predlazete za ovaj socket. Unaprijed...
Definitivno je bio utaknut u chase fan a ne u CPU Fan,problem rijesen. Posjetio sam i ASUS-ov support forum i jos neke i izgleda da je to...
Prije nego sam promjenio napojnu sve je bilo u redu kod bootovanja i pisalo mi je da se CPU Fan vrti na negdje oko 3400 RPM,a sada mi se kod boota...
Znaci ne bi trebalo da se brinem bez obira sta mi pise u biosu,i da li da radim fles biosa sa vadjenjem baterije ili ima neki program. Hvala svima.
Instalirao sam novu napojnu jedinicu od 500 W,12cm,2xsata,pci-x,i sad kad sam otisao u bios skontam da mi je CPU Fan Speed 0 RPM. Cooler radi i...
E fakat vise nisam pametan,pa ako mozete pomozite!!! MB je ASUS A8N5X,speed fan pokazuje da je CHIP fan speed 5540,a CPU fan sped 3300...
Hvala vam puno na iscrpnim odgovorima,izgleda da je ipak problem u napojnoj koja je inace od 400W,pa sta sad-mijenjanje napojne ili ima neka druga...
Jedno njubovsko pitanje! Kada upalim PC te konstantno nakon toga tokom njegovog rada imam osjecaj (ili sam mozda vec poludio od FEAR-a...
Ako skidate sve moguce fileove preko bilo kojeg BitTorrenta molim Vas predlozite koji su web-siteovi najbolji po vasem misljenju za skidanje...