Separate names with a comma.
Poz. Kad ti facebook blokira stranicu pa ne možeš na njemu objavljivati linkove može li se link s te stranice ikako maskirati. Znam da ima neka...
Nije. Evo šta mi rekoše jer mi se danas opet ovo desilo It sounds like we'll need to update the default page. It looks like the .htaccess file...
Pozdrav. Od juče kad bih ukucala adresu svog foruma ne bi se pojavio forum nego jedan radio koji smo imali prije godinu dana i koji više nije...
Vidi, vidi riba. To si ih pobio dinamitom?
A ne znam stvarno...zašto neki ljudi to rade. Baš su pogani. Koja budala trebaš biti da radiš nešto takvo.
I danas je forum nestao dva puta. Uvijek po 10 minuta. Ne znam za koliki period je ova lista ip adresa Evo šta mi jedan lik isto kaže on da je...
Hoću li o tome obavijestiti Hostgator? Da je lik koji je rekao da će hakovati forum na spisku sa ovim ip adresama.
Da, uzela sam i domenu od njih. A šta uopšte znači spisak ovih gore ip adresa. Jel oni imaju pristup mom cpanelu ili šta. Ovaj treći ip odozdo...
Evo šta su mi javili. Šta im ovo znači Hello, I have looked at the server and didn't see any issues. The server has been up for 85 days, and...
Pa ni ja se ne budim nego sjedim do 2-3 sata. Znam kad zaspem da se neću uspjeti razbuditi.
Ja imam Samsung GT- C6112 i dešava mi se kad otvaram neke sms-ove da se ugasi, pa upali...ono kao kad restartaš kompjuter. Druga stvar, na njemu...
Treba znati i google pretraživati :D Osim toga, meni treba pojašnjenje na našem jeziku, a ne neki pojmovi za koje nikad nisam čula :D
Ja sam isto tako pretjerivala s hladnom vodom i sokovima i jednu veče sam u 3 ujutro tačno pred spavanje popila fantu s ledom na eks. Tu noć sam...
Hajde hoću samo dok nađem nekog ko barata tim terminima. Kod mene je engleski jezik onaj filmski :mrgreen: Inače, hvala ti. Ti uvijek fino...
Bude nedostupan kao da ne postoji ta stranica. A jeste hakovan jer se lik registrovao i rekao nam da će ga hakovati. Tad je nestao forum na 10 min...