Separate names with a comma.
Ipak nije sve gotovo. Strane su se dogovorile, potpisale sve, ali ima Kurencijsko vijeće BIH. Telemach CG je u potpunosti završena stvar i oko...
Samo Cisco, Fortinet, Aruba, Ubiquity.... :D Tako su Ameri zadovoljni, a vuci siti. Samo ovcama novčanik tanji :D
Ma sve OK ;). ADSL za smrtnike i jeste krenuo 2006. godine. Bilo je njega i ranije (od 2003. godine) sa "Cito" paketima, paprene cijene koja je...
Da. Sad zavisi sve gdje živi, tj. u kojem dijelu grada.
Na ovo može zaboraviti ako nije na optici. Na bakru ti je 5 standard, a 10 maksimum brzina. Koliko znam, nema niko da nudi samo internet po iole...
Uvijek ide mjesec-dva nakon Totala. Neće ni ovaj put mašiti sigurno.
Ma i ja se radujem poskupljenju, taman da pređem sa trio na duo i smanjim racun.
Upravo tako. Jedno su njihove želje, a drugo su pravni propisi. Nikakva naplata benefita nije moguća niti dozvoljena ukoliko poskupe makar za...
Zar nije IPTV u BIH krenuo 2009. i to Super TV od Logosofta, pa par mjeseci poslije, tačnije u septembru 2009. BH Telecom uveo testno Moja TV i...
Sad će poskupljenje Telemacha u februaru ili martu (obično ide mjesec dva nakon Total TV-a) pa možete tad raskinuti, mijenjati, raditi šta vam je...
Eronet još nema postpaid app :(. Koristim ih godinama, i ok su mi. Mreža im je odlično konfigurisana i brzine su sjajne. Pokrivenost nije nešto,...
Sa brzinama se došlo do zida. Mnogo godina će proći da ove brzine postanu slabe i da ljudima treba još. Nema tog kućnog korisnika kojem 100 Mbps...
Upravo tako. Moj poznanik na AP-u, ugradio radijatore od zida do zida u svim sobama i odvrnuo maksimalno. Naravno, opet se žali da mu je skupo.
Ja korisnitm ovaj. Tu je negdje sa cijenom, a odlično obavlja posao. Konfiguriše se preko android aplikacije i tu možeš svašta nešto, od...