Separate names with a comma.
Da li neko moze podijeliti svoje settings za SQM na OpenWrt-u? Je li Telemach nesto radi nestandardno sa IP paketima? (vise od 18 overhead npr.?)...
[img] Vec imamo oko 6 Mbps, hoce li sada onda smanjiti?
[img] Je li jos se kome povecao upload? (Isto prema drugim serverima.)
A sta je sa Web hostingom?
Da li je neko upoznat kako aktivirati Web hosting i Mail account sto dolazi uz Trio Grande pakete? [img]
Je li dolazi web/mail hosting uz trio pakete?
Kada su ovo ogranicili UniFi na 5GB prometa?
[img] [img] [img] Došao novi "spid", ali dan danas ne razumijem zasto mi pise HS / M&H Company a nikada korisnik njihov nisam bio :lol:
[img] Eto sve je sada doslo, ali kako da aktiviram mojtelemach portal kada nemam nigdje ID racuna, imam broj ugovora (609...), ali nigdje ID-a...
@anel007, hvala! :) P.S. Je li moram cekati prvi racun da mogu aktivirati D3 GO/Moj Telemach portal?
Prikljucise mi, ekstra je slika. Međutim na internetu mi je probna brzina, mogu li kako da mi postavi punih 50 Mbps? @hamo pipa
Ima li neko iskustva sa modulom?
Je li trebam to prije "sklapanja" ugovora reci ili ovi sto prikljucuju ponesu i modul i resiver?
Zdravo, danas mi dosao momak da provjeri tehnicku mogucnost prikljucka i rekao je da je moguce i da ce postaviti nalog za ugovor/prikljucak tako...
Windows 10 Service Release 1 dolazi sljedece sedmice (10 August). Source: http://www.eteknix.com/windows-10-servi ... next-week/