Separate names with a comma.
Zaintersovan sam za kupvinu zamjenskog tonera za Konica Minolta BizHub 3602P - TNP55 -- ako neko ima
trazim neku besplatnu igricu koja je za volan a da je mogu igrati sa drugovima. Moze li mi iko pomoci???
moze lock
Vedo hvala za savjet :-). Ako neko ima Logitech MOMO, musterija sam.
Treba mi neki volan za PC , pa ako neko ima nesto za ponudutiti do 50 KM.... Lokacija Sarajevo
Vozdra, Odgovara li MB - Foxconn A7DA-S 3.0 - AM3 i AMD Phenom II X3 720 Black edition - AM3 sa coolerom za 140 KM? Detaljno imas na Pik-u:...
Ide prodaja u dijelovima - za raju sa foruma popust na sve po 10KM ili mozda i vise ;-) http://www.olx.ba/profil/opsado
Ove godine koristio Bon bon 45 kuna - mjesec dana - 5GB - 3G. Mislim da je to najpovoljnija varijanta kad se uzme u obzir slaba pokrivenost sa 4G...
ta razmjena je pala u vodu, tako da sada prodajem ovaj htpc - pa ako ko naidje .....
Ima li neko ponudu , stoji u ormaru vec duze vrijeme
player cijeni 150 KM, ali vjerujem da ako se nadje musterija za sve u totalu bi bilo nekih 100 KM popusta Inace ako nekog interesuje xbox cijeni...
covjek ga je procjenio na 60KM, ali ako bi prodao sve u kompletu i Pi bi mogao ici jeftinije
Covjek mi nudi u zamjenu za htpc XBOX 360 Elite fleshovan Kinect + originalna igrica Media player 3D --- Himedia 900B Raspeberry Pi Ako...