Separate names with a comma.
[img] Prije dan-dva mi se pojavilo pri paljenju i od tada mi se racunar usporio,zamrzava se itd.Ovih nekoliko prozora se otvori jedan za drugim i...
Druze,hvala ti.Ne dobijaju se ovako cesto jednostavna i jasna objasnjenja. Vjerovatno cu imati jos pitanja,prosiricemo teopic `obrazovanja` samo...
Nisam u toj struci,al mozda nekad napravim sajt za prezentaciju svojih radova...pa me interesuje milion stvari,hocu da se upoznam s tim. Pa ako je...
Evo probavam vray malo,i vidim sad da je 100%,dosad nisam ni obracala paznju.Slabije sam cackala po scanline-u.
Onda ja stvarno preopteretim maxom.redovno ga podignem na 50% dok renda.Mislila sam da se mora posebno podesiti.Ok,hvala.
CODEGEN BRIZA Gabinete ATX 6097 Izvinjavam se sto ozivljavam staru temu,ali sagovornici znaju o cemu je rijec. Stari linkword zamijenjen za...
Hvala syss,cuvacu se groma. Zasad sta je,tu je. Vise nije moglo,a nisam od onih sto trpaju sve na komp.,ja redovno narezujem :) Kad krepa ovo,kad...
Sta je sad,sta fali,jel zbog napojne? Uvijek nesto...a ljudi,pa ne moze idealno,da moze,i ja bi rado kupila za 3000 da bude ko bonbonica.
Pa tako je ispalo,sva ostala kucista su bila neka od 200km i vise,sa nekom gomilom plastike,bas su bila ruzna,a napojne su u kucistima,ebiga. A...
Evo ga,postujem sa novog komp. Ispalo je ovako kako je ispalo,zadovoljna cijenom i komponentama.Nemojte sad..mogla si ovo,mogla si ono smile.gif...
Tacno.Ajd preracunacu se opet sa tim monitorom,pa cu vidjeti hocu li moci. Jer izgleda da padam,ko i svi pomalo,na tu sminku i na to da cu manje...
Sto pitas? Nisam bas sigurna,zavisi kako izadjem na kraju sa ostalim komponentama hocu,stavicu prefinalnu.ali nemam sad vremena jer moram...
da se i ja malo javim,posto je ovo nekad bio moj post malo ste se zanijeli sa diskovima ili mi se samo cini :) Suma sumarum : 1.Dakle,bice...