Separate names with a comma.
0.6 btc-a moze i u markama, po kursu na dan prodaje. kontakt na pm.
full pakovanje, pisana garancija još preko godinu dana, bez tačkice na sebi. 320 KM može plaćanje i u bitcoinima, ali tad je cena nešto viša....
pa realno nemas pojma. daleko ti lepa kuća.
plaćam cenu sa bitstampa zato što je novce sa mtgoxa nemoguće izvući. uostalom, moja stvar koliko plaćam. kladim se da imaš 0.5 btc-a da prodaš,...
povlacenje se mt. goxa radi vrlo lose, tj. nikako. novci se cekaju po mesec dana, a mozda ti jednostavno ni ne stignu. preko bitstampa to ide...
pa i ja radim ovo za dzeparac.
naravno da ne.
mnogo je 6%. to je ok za manje iznose, ali za vece jok. ps. ja sam ga kopao kad je diff bio 17.
pa nije ltc od juče, tj. kopao se on mnogo lakse kada je vredeo 50 centi. na btc-e samo prodajem ltc za btc, nisam lud da idem preko njih. ne...
to je neiskusno. prvo zato sto se plaća velika provizija na btc-e za paypal, a drugo što ti banka za to naplaćuje isto tako neke provizije. tako...
ne razumeš me. kada se grafičke postave na ekstender, onda su hladnije, jer je veće rastojanje između njih negoli kada su na ploči, pa se...
ne, nego se manje trosi, u smislu ventilatori se manje trose, komponente na njoj se manje greju, itd.
to ispadne 0.02 LTC dnevno? :D to je sića u odnosu na ono koliko se grafička od 300 eur manje greje i trosi..