Separate names with a comma.
Nadogradio sam i ja neki dan na 14700kf :) Od koga budes narucivao samo mu posalji ovaj link :...
Imas i DDR4 i DDR5 verziju te ploce pa obrati paznju pri kupovini i narudzbi da naglasis.Sto se tice memorije vidi da uzmes 6000MHz CL30....
Preko kupiglobal 8$,ali usput narucim ovako neke sitnice preko nekoga od poznanika,ako je ostalo viska prostora i nije se uklopio u 300km :D...
Isti je za sve LGA 1700 procesore i mozda Grizzly prodaje jer mogu kako hoce....
Ja sam stavio od prvog dana na z790 hero Final Cool frame.Ima na piku za cvaju i sve je zasada ok,ali kontam mozda je ipak thermalright malo bolji...
Samo sa amazona iz thermalright store,a vjerovatno kopije na aliju se mogu potkaciti i sl. shopovima.
Meni stize ovaj za koji dan....
Kako ide raskid ko je imao benefite ? U tom slucaju vjerovatno mora te benefite namiriti,ako se ne varam ?
Nije kamenac jer to sam pomislio na prvu.Ispostavilo se da je onaj plasticni umetak (mlaznica ) defektna i zato je zamjenjena cesma jer nisu imali...
Ma ja uzeo tu drugu bez grijaca klasicnu i protocni bojler jer sam se razocarao u te sa grijacem :) Okusaj se i javi iskustva :D
Kupio kod ovih i stvarno top firma skidam im kapu.Poslao im taj video klip i kazu spakuj cesmu,a kurir ce ti dati lovu pri preuzimanju cesme....
Dobio sam i ja godinu gare.Reklamacija i povrat novca su zavrseni za 48h,ali brate montaza i demontaza uh :D
Niposto kupovati cesme sa grijacem jer to je bukvalno bacanje novca.Pogledaj sta mi se desilo nakon 40-ak dana koristenja :D...
Pored lokacije koju si naveo i cijena je obavezna u oglasu po pravilima foruma.Vjerovatno previd,ali eto da napomenem.Sretno sa prodajom.
DHL Saver 10-15 Business Days 13.68$ shipping za BiH. [img]'][img][/URL]