Separate names with a comma.
Ma nije problem kroz koju godinu jer svakako nikada ne uzimam monitor ispod 3 god. garancije i to iz kimteca ili CT-a,ali meni je ovaj monitor sa...
I kod mene je Strix XG27VQ VA panel fasovo' totalni burn in i to task bar ostao sprzen :D mislim da sam vec pisao o tome,ali uglavnom VA curved...
Tesko da ti moze ijedan TV zamijeniti monitor jer skoro svi imaju ogroman input lag i response time. Ovaj je vrhunski TV kao i monitor sa OLED...
E taj Dell Alienware AW2521HFA je vec vrhunski monitor ko fura esports naslove kao sto su i VG259QM i VG279QM,a ti koliko vidim upravo ganjas te...
Pa ako ti je limit 400km onda i nemas nekog izbora osim tih modela koje si naveo pa u tom slucaju idi na Asus TUF VG249Q jer je IPS dok ti je...
Bez ljutnje,ali zamjenom postojeceg monitora ne vidim nikakav upgrade sa ta tri predlozena osim ako se taj nije pokvario. Neki upgrade u odnosu...
Prvo ga pitaj da li ima na stanju jer pise kolicina nula,a ako ima lako se dogovoriti oko testiranja i sl.
I znaci ti bi dao za graficku koja je kopala godinu i pol i koja je otvarana i kojoj su mijenjani termalni padovi ovu lovu ili sl. ? Ja iskreno...
Mislio sam na neke poput ovih i ko ce normalan dati 1850km za ove grafe jer pise pod detaljno sta je radio sto znaci garancija je izgubljena na...
Bice jeftino grafa non LHR koje su izmuzli mineri i koje su uglavnom bez garancije jer su im mjenjani termalni padovi. Ne znam ko ce normalan to...
Pitaj u Imelu i Cpu Infotech jer ne vjerujem da ces igdje drugo jeftinije naci novu sa lokalnom garancijom. U Cpu Infotech sam i ja kupio TUF...
Mene su nazvali i isto to ponudili pa sam ih naravno odbio jer to nije dovoljno ni za godinu m:sat plus paketa.
Meni su umanjili 20% za 18 mjeseci tj. 16km mjesecno zato sto sam rekao da ih nakon 15-16 god. napustam,ako mi ne umanje racun da mogu obezbjediti...
@MadbaLL Ja sam se dogovorio s njima da mi umanje racun koliko je potrebno dvije godine za m:sat plus i to su i uradili tako da sam ostao premium...
Wireless bez mogucnosti zicanog kopcanja.