Separate names with a comma.
I sta sad, ako ti mislis tom svojom logikom razmisljanja nesto promijenit nije problem ... eto kupi ga ti, ali sjeti se kada nesto prodajes i znas...
Mala napomena na komentar doticnog "Neo Bahamut Zero"... upravu je te mi igre neznace nista jer se mogu nabaviti u nasem dragom TUZLANSKOM...
Ma daj ljudi malo ohladite ... recite mi ako ima iko ziv da bi dao za psp 250 km kad i sam zna da ga nece koristi nista vise nego za igre i to...
evo 200km i da zavrsimo posao .. ako si spreman naravno .... nedam vise od toga !!!Mislim u krajnjem slucaju i kod mene ce nakon par dana stajati...
Ok.... ovako ako cete uzimati znaci vas dvojica ili neznam kako sad da napravimo kombinaciju ali eto od prilike monitor 250KM ...... ostatak...
MATICNA: Asus M2N - MX SE PROCESOR:Athlon 4000X2 VGA: HD2600Pro 512MB DDR2, Memorija 800Mhz, Core 600Mhz Club3D MEMORIJA: 1GB DDR2 800Mhz TakeMS...
nista .. pasa moj odvojeno .... dolazi novi komp zato sve to prodajem zajedno ....
proc 2.8ghz asus neka ploca imalan zvuk ... 1gb ddr rama 400mhz hdd maxtor 80gb dvd citac kuciste novo napojna 400w ati radeon x800 256MB tv...
Maticna: AM2NF6G VSTA Procesor: Sempron 3000+ 64bit Ram: 1GB DDR2 667 Mhz Vga: 7300GT MSI TD256EH Hdd: 80GB Maxtor SATA2 CD-DVD: Samsung Modem:...
Neznam nekih 450 KM posto planiram da uzmem laptop....
Prodajem Samsung D500 Ocuvan!!!! Lokacija Je Tuzla!!!! CIJENA 150KM