Separate names with a comma.
Potrebna SD kartica, 8GB ili više, class 10.
Oglas ponovo aktuelan. Neke su stvari prodane, editovano je šta je ostalo.
Nažalost, morat ću malo odložiti prodaju. Svakako ću prodavati sve ove komponente, pa ne morate zatvarati thread. Hvala na procjeni i ponudama.
Re: PiP: Konfiguracija Q9400/P5Q Pro i ostalo Procjena ok, osim grafičke, njoj cijena neka bude barem 120. Pa izvolite :)
Re: PiP: Konfiguracija Q9400/P5Q Pro i ostalo Ide prodaja u dijelovima. Molim za procjenu pojedinačnih komponenti i možda da se prebaci topic?
Q9400 -160KM P5Q Pro - 130KM Sapphire 4850 1GB (sa HDMI) - 120KM 2xSeagate Barracuda 7200.10 250GB - po 60KM CM 690 (dva ventilatora 14cm, dva...
Na prodaju Dell OptiPlex GX270 CPU: 2.8GHz, 1MB L2 cache RAM: 512MB DDR HDD: 40GB IDE Integrisana grafička Gigabit ethernet Integrisana zvučna...
Bez želje da ti zagadim oglas, u plusu može imati još godinu garancije samo ako si je danas kupio. Granacija koju dobiješ u Plusu je godina, za...
Cooler nabavljen, k0ST me spasio sa Hyper 212+, koji je prevazišao sva očekivanja :) Može lock.
Vidio sam, evo nešto gledam mogao bi se i neki pasivni uzeti, pa kupiti Arctic Cooling ventilator 12cm. Mislim da je identičan kao na Freezeru....
Ako neko ima Freezera, ili zna gdje se ima uzeti nov, unaprijed se zahvaljujem. Tražio sam u plusu, uniexpertu, baricu, imtecu, ingelu, genelecu...