Separate names with a comma.
Nisam siguran koji je hladnjak, neki je stock sigurno jer ja nisam trazio nista posebno. Koristio sam ovj program: [img] Kliknem na start i on...
Ok, tako je bilo, molio bih za misljenje o rezultatima, cilj mi je bio preci granicu od 4 ghz, medjutim puca mi na testu stabilnosti na nekih 3968...
To nisam znao, vidio sam na promotivnom videu da to ljudi rukom aktiviraju na prekidacu. Pogresno sam se izrazio, jezgre sam aktivirao pritiskom...
Promjenio sam sliku. Sto se tice kucista i biosa nisi procitao pazljivo. Kazem za Turbo key koji je na ploci i koji se pali mehanicki da nisam...
POzdrav! Imam istu plocu, odradio sam neki oc, pa me zanima vase misljenje. Prvo konf: AMD Phenom II X4 955 Socket AM3 3.2 GHz BOX 103992 Asus...
Mislim da ces na kraju ipak formatirat... :smt003
NLB Tuzlanska banka Kredit do 24 mjeseca za minimalan iznos od 500 KM, bez kamata uz popust na maloprodajne cijene do 7%, za kredite do 6...
Mislim da nepotrebno komplikujes, a i izlazes se riziku. Kupujmo domace! :wink:
Pa gdje si prije bio... :)
Ovako bi trebalo bit (ako ne nestane nekih komponenti dok banka ne odradi svoje): AMD Phenom II X4 955 Socket AM3 3.2 GHz BOX 377.00 KM 103992...
Hvala, nije jos gotovo, kad bude realizacija castim sve!
Jebi ga, otisao sam ja na 2500, danas predao papire, ubacio sam phenom x4 i 5850, uvalili ste me do guse, moram jedan obrok izbaciti! :D
Nemojte mi se svadjati samo, polahko, svak zna ponesto i svak ima svoje ukuse i zelje. Meni nije problem ici preko 2000 km, ali necu, jer mislim...
Hvala, dajte jos koju ponudu ili je ovo najbolje sti IMTEC nudi za ove novce...
Hvala momci, trudite se svaka cast, evo pitanja: zasto je graficka koju mi nudite bolja od ove n vidie (Asus VGA GTS250 1GB DDR3;...