Separate names with a comma.
E hvala. Meni su napričali da za par stranica treba nekoliko stotina maraka... Meni treba za maksimalno 8 stranica prevod, tako da bi to trebalo...
Vjerovatno je neko od vas prevodio papire na neki drugi jezik, pa mi treba par informacija. Želim da prevedem diplome na Njemački jezik i koliko...
Nisam znao za ovu stranicu. Sad gledam kod nas sve uredno i onako kako i mislimo da jeste, a kod njega nije ni prevedena parcela na njega i još...
I policija je dolazila dva puta. Dođu kažu nemoj više i odu ... A oni opet.
Što se naše parcele svi su papiri sređeni i imamo papire. Međutim ima ljudi koji te stvari ne*ebu, nego pričaju svoju priču.
Pa geometar je izlazio i odmjerio našu parcelu. Nakon toga su ljudi kupili parcelu do nas i tvrde da smo ušli u njihovo, čak su i uzurpirali među....
Valjda nisam fulao podforum. Već nekoliko godina imamo nesuglasice sa komšijom oko zemlje. Kako stvar postaje sve gora i gora moramo nešto...
zvao sam ih danas, restartovali su postavke i u toku dana došla full brzina.
Jućer su me prebacili na duo net paket i zamjenili mi modem. Sad bi brzina downloada trebala biti 20 MB/s, međutim je na 10 MB/s. Dok je upload na...
Koliko ja znam ima prvo testiranje da se vidi koliko vladaš tim jezikom i oni ti preporuče koji kurs da kreneš. Mada ja mislim možeš uzeti ti koji...
Dobro je i to znati. Valja se več bacati na posao i tražiti gdje, šta kako. A kakva je situacija za nalaženja posla u Americi? Čuo sam da su...
Planirao sam i ja u sljedečih par godina tražiti kakav posao van. Iduče godine aBd završavam master studij na mašinstvu u Sarajevu. Iskreno možda...
Prvi put da čujem da neko hvali BHT :D