BiH sport - diskusije

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Esh, Oct 9, 2008.

  1. hurmash1ca

    hurmash1ca Moderator

    Ako kazes da i sam Ciro to govori, onda ne znam zasto si uopce iznad spominjao "nadam se da ce ciro uvidjeti to i to" :|

    A svako malo editujes postove pa te ne moze covjek ni uhvatiti za rijec :D
     
  2. Pasha

    Pasha Komšija

    Zaboravih ti reći da se analiza utakmice vrši nakon same utakmice i zato sam editovao. A link sam našao u međuvremenu.
     
  3. Alibegovic

    Alibegovic Veteran foruma

    Samo Boga molim da Ciro vise ne angazuje Muratovica i Rahimica, sinoc nijeme posmatrace Arde Turana gotovo cijelu utakmicu, svaki dupli pas turaka, ovaj dvojac je ostao smijesan. Volio bih vidjet samo % uspjesnih pasova Rahimica. Pa to je katastrofa.
     
  4. Pasha

    Pasha Komšija

    Rahimić manje-više.Muratović je po meni dobar za zadnjih 30 min. ako treba čuvati vodstvo,jer svakako nema snage za više.
     
  5. suppa_FMB

    suppa_FMB Komšija

    Ocigledno da si na "VI" sa fudbalom, bez uvrede. :wink:
     
  6. ColdFire

    ColdFire Overclocker

    de ba ljudi dobro je ispalo :) nisu ni turci neki levati ;)
    idemo dalje ;D
     
  7. Esh

    Esh HWB

    Sreca pa pravi treneri znaju da se igraci ne odbacuju niti ubacuju na osnovu jedne utakmice.
     
  8. Alibegovic

    Alibegovic Veteran foruma

    Volio bih da argumentiras svoje navode, ako sam ja na "vi" sa fudbalom, posto si ti na "ti", a ne samo da mlatis praznu slamu. Dakle procenat tacnih dodavanja Rahimica, molim, jer vidim da si na to aludirao.
     
  9. Hansel

    Hansel Komšija

    Slozio bih se sa Pashom u nekim konstatacijama. A sto se Ibisevica tice i ja sam odmah rekao da je trebao ubaciti Muslimovica. Covjek je konkretniji i ne komplikuje puno. Cim je usao sutirao je za dobru sansu. Ibisevic poslije povrede nije vise ''onaj''.
     
  10. zoi

    zoi Veteran foruma

    da malo razbijem ovu raspravu,evo jedna navijacka:

    the ball was like[​IMG]
    then Salihovic was like[​IMG]
    and the turkish NT was like[​IMG]
    and the Bosnian NT was like[​IMG]
    and the crowd went[​IMG]
    then Terim was like[​IMG]
    and the ref was like[​IMG]
    finally the ref went[​IMG]
    and now the turks are like[​IMG]
    and im like[​IMG]
     
  11. jeretik

    jeretik Komšija

    Nešto, kolko sam vidio, puštalo je najviše tamo kod Emira Spahića. Možda je do Spahića, a možda i do turske brzine - kako god, dobar je rezultat skroz. Što neko reče, ako ne pobijedimo Estoniju, šta ćemo na SP
     
  12. Encor3

    Encor3 Aktivista

    Rahimic imao par pogresnih dodavanja(uglavnom na turskoj polovini) ali je zato prekinuo x turskih napada. Ionako njegovo nije da razigrava napadace. Muratovic isto dobar u prvom poluvremenu, koliko je imao snage. Nema se sta prigovoriti ni jednom nasem igracu, turcima je ovo bila zadnja sansa za baraz, igrali su sa 120%, o njihovom iskustvu i ne treba pricati treci su u europi, tako da kad se sve objektivno sagleda ovo je dobar rezultat. U prvom poluvremenu smo mogli i trebali zabiti bar 3 i privesti lagano kraju ali nismo imali srece. Ja sam ubjedjen da cemo u Estoniji izvuci neku pobjedu ali nece biti nimalo lako. U ostalom kao sto neko rece ako ne mozemo Estonce dobiti sta cemo u barazu/na SP.
     
  13. Alibegovic

    Alibegovic Veteran foruma

    Cemu korist od prekinutih x napada, kad je nakon toga, svaku loptu predao njima u noge. :smt005

    Nego da se podsjetimo:

     
    Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  14. suppa_FMB

    suppa_FMB Komšija

    Nije tacno da je imao toliko ne tacnih dodavanja koliko ti navodis a drugo i na sta se najvise odnosilo ovo da si na "VI" sa fudbalom je to da je on destruktivac a ne kreativac. Broj presjecenih lopti i oduzetih od strane Rahimica je strasan. Sigurno jedan od nasih najboljih igraca u reprezentaciji je on, to se ne primjeti jer nas narod samo vidi kada Dzeko daje golove ili kada Supic dobro brani.
     
  15. Alibegovic

    Alibegovic Veteran foruma

    Ovo boldirano stoji, medjutim, sta radi destruktivac kad oduzme loptu? Vrati je protivniku? Jesu li ga tako ucili u skoli?
     
  16. a daj ti argumentiraj to onda ?! Rahimic je jednom pogrijesio ali ne netacnim pasom vec je izgubio loptu i omogucio kontru turske 3 na 2 ... "pujaš" se sto bi rekli ... ovako dobri rezultati repke bi se ziher mogli prepisati njemu koliko i dzeki i misketu jer konacno imamo kvalitetu na sredini i pravog dmc .... grijesis mnogo u vezi Rahimica :wink:

    onda dalje nebulozne izjave muslimovic umjesto ibricica !?! Ciro igra 352 , hellou ibro je all rounder dok je muslimovic jako limitiran igrac , citaj korpulentni sidraš ... :roll:
    sve u svemu BiH ftw , estonija se MORA dobiti jer u slucaju remija moramo remizirati i sa spancima i onda smo bodovno jednaki sa turcima a nisam siguran da se gleda gol razlika sto neko rece vec bas medjusobni omjer ...
     
  17. Pasha

    Pasha Komšija

    Kuleru ko ovdje priča o Ibričiću? Ako si već pogriješio i napisao Ibričić( umjesto Ibišević),de mi reci što ga je Ćiro izvadio iz igre dvije zadnje utakmice?
     
  18. Pelikan

    Pelikan Veteran foruma

    Potpuno se slazem da je trenutno bolji Muslimovic od Ibisevica. Unese malo zivosti u igru, kao i Pjanic. Ibricic je odlican igrac, ima ga svugdje.
     
  19. nisam pogrijesio ... to je pisalo u tvom postu osim ako ga nisi editirao :wink:
    koje nebulozno pitanje , Ibisevic je igrac koji moze mnogo vise pruziti u taktickom smislu dakle mnogo pokretljiviji , a izvodi ga VJEROVATNO jer lik nije potpuno fit nakon povrede za svih 90 min ... a i sama cinjenica da ga Ćiro forsira iako je rekonvalescent , prije Muslimovica mnogo govori ... ajde sad se samo nadovezi da je to zbog hype-a oko proslogodisnjih golova u polusezoni !! Ciro jee pomalo pretenciozan ali posjeduje neospornu trenersku kvalitetu tako da vjerujem da zna bolje od nas obojice sta radi ...
     
  20. Pasha

    Pasha Komšija

    Ako sam ga editovao,trebalo bi da piše da sam ga editovao.A vidim da tebi slova i nisu baš jača strana.