Sport - internacionalni

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Alibegovic, Oct 30, 2008.

  1. ColdFire

    ColdFire Overclocker

    Nije ovom njihovom predsjedniku bas toliko bitan uspijeh kao sto je kes :) Prodaja dresova , sponzorski ugovori bla bla ... Mislim bitni su im trofeji al prioritet im je zarada :) Kako god ispadne njemu ce biti ok , ko ustalom pita sta navijace ? ;)
     
  2. CHARLIE

    CHARLIE Novi član

    Neznam meni je REAL uvejk bio tim nafuran, pun zvijezda, a PEREZ u prošlom mandatu kada je doveo RONALDA ZIDANE-a, zaradio je duplo, tako da cilj očigledno opravdava sredstva, što pokušava i ovaj put.
    A Ajax je uvijek bio kolijevka za mlade igrače evo ovaj novi SUAREZ otima se pola najbogatiji klubova za njega.
     
  3. CHARLIE

    CHARLIE Novi član

    Danas na rasporedu utakmica Hoffenhaim Wolfsburg, imali ko preporuku šta odigrati
     
  4. Ronaldo_9

    Ronaldo_9 Aktivista

    Mogu ti reći da se slažem s tobom u potpunosti. Perez se drži jedne logike, kako ekonomski unaprijediti klub, a kad ga pitaju za rezultate odmah je trener kriv. Izvlači se s pričom " sve sam najbolje kupio nije mi jasno šta nije uredu". Zasad još podržava Pelegrinija a vidjećemo dokle će. Ne možeš imati 5 napadača u ekipi, maksimalno 3 mogu igrati.
    Između ostalog Pelegrini je kaznio Gutija, večeras je treća utakmica kako nije uopće u sastavu za meč. Mislim da je u ovom primjeru lakše sa Kakom, Benzemom ostalim izaći na kraj nego sa starosjediocima kluba.

    Edit: Dobra ti je ova usporedba sa ramom i OS-om. :D
     
  5. Zlatan

    Zlatan Komšija

    ma da , vjerovatno je to sve njima poznato i prioritet im je zarada, publicitet i image kluba, odnosno show business...tako da ce na kraju opet, ako nista , makar indirektno postici rezultate, sto ce se ocitovati u trofejima mozda neke druge godine...
     
  6. h2o

    h2o Aktivista

  7. ColdFire

    ColdFire Overclocker

    Coach Manuel Pellegrini opted for an attacking lineup which included three strikers, Gonzalo Higuain, Ruud van Nistelrooy and Bernabeu legend Raul as well as Kaka as his side needed goals.


    da nije malo pretjerao
    ccc
     
  8. NeTRa1der

    NeTRa1der Komšija

  9. Esh

    Esh HWB

    Pa hajde sta ima veze, imaju jos dva takmicenja koja Real moze osvojiti. Teoretski.
     
  10. sgtPepper

    sgtPepper Overclocker

    Adios el triplete dreams ...
     
  11. NeTRa1der

    NeTRa1der Komšija

    Vala svi se zivicraju oko utakmice sa Portugalom, a mene pravo nazivciralo kako su se Francuzi provukli :evil:
    Jednostavno sramota.

    Ja da sam, recimo, jedna Njemacka, Engleska, Holandija, Brazil ili Argentina, ja bih na njihovom mjestu se solidarisao sa Ircima i bojkotovao nastup na Svjetskom prvenstvu. Ali, znam da se niko od njih ne bi usudio na taj potez, jer im je previse stalo do novca, ili cega vec.

    Henry je rodjen za rukomet. Nije za njega fudbal. :D
     
  12. XTRage

    XTRage Veteran foruma

    Sto kaze jedan na drugom forumu: "ono je ilegalno i u odbojci" :smt005
     
  13. ColdFire

    ColdFire Overclocker

    Cika platini ... eto kako su se provukli . Sudjenje je otislo u k.... u zadnje vrijeme . Kreni od Che- Bar , Sun- Liv , Che- UTD . Mogu mislit sta se tek desava u tekmama koje nemamo priliku gledati :lol:
     
  14. Pasha

    Pasha Komšija

    Pa Platini je fino ispekao zanat u Italiji i kraljici svih sudijskih šmekerica( La Juve) :mrgreen:
     
  15. Neo Bahamut Zero

    Neo Bahamut Zero Veteran foruma

    Ove sinocnje pobjede u barazu ce biti kratkog daha jer stavljam ruku u vatru da nece niko od njih ni prvi krug takmicenja proci u Juznoj Africi, Francuzi i Slovenci pogotovo.
     
  16. forzamilan

    forzamilan Veteran foruma

    moglo bi se desit da francuzi ispadnu iz grupe i da ne postignu gola ko na zadnjem euru, e to bi bila pravda. žao mi je iraca ko i nas, i oni su napaćen narod.
     
  17. Alibegovic

    Alibegovic Veteran foruma

  18. Pasha

    Pasha Komšija

    http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... p2010_news

    A inače je dobar momak :smt003
     
  19. Hansel

    Hansel Komšija

    To je rekao zato što zna da nema šansi da se utakmica promijeni. Po strogom pravilu fudbala, sudijina je zadnja pa makar svirao penal napadacu koji je sam pao i pored koga u radijusu od 1 metar nikog nije bilo.
     
  20. Zlatan

    Zlatan Komšija

    nije ni fifi i uefi lako... bas se pitam dal bi irski ministar ponistio utakmicu da je predjsenik fife...sad da poniste ovu utakmicu Boga pitaj sta bi se dogodilo ...imali bi onda 1000 zalbi i svako bi htio da se njegova utakmica ponisti...sjecatel se skoro kad se igracu arsenala zaprijetilo(ili dodijelilo ne sjecam se) suspenzija po osnovi snimke ...moglo je lako doci do totanog haosa....

    btw sjecatel se kad je sibenki oduzeta titula, utakmica play offa ponistena, i bosna uzela titulu jer ovi nisu htjeli igrat ponovljenu utakmicu :mrgreen: