Logitech Dream Gaming !!!

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by RimSo, Jan 13, 2010.

  1. Cobalt

    Cobalt Aktivista

    Pa ovako, ako igraš neke FPS igre ili ako želiš samo raditi na PCu (word, internet, and stuff) neće ti ovo biti potrebno. U vezi gaminga, eto ja igram UT2004 nekih 5 godina skoro.

    Igram za BiH repku, za najbolje Div1 klanove, itd. Oprema moja košta nekih 100KM. MX518 star 4 godine, i Razer Mantis Contol. Tastura je nekakva DTK. Starija je od mene vjerovatno. Sve radi, sve leti. Samo praksa i trud.

    Ovo je za bogate mamine sinove, i za ljude koji ne znaju šta će s kešom.
     
  2. RimSo

    RimSo Novi član

    Ma znam da je za bogate i tako..a nisam ja neki gamer nego kontam ono sto da se ne bi uzelo kad bi se imala prilika bas to da bira...
     
  3. forzamilan

    forzamilan Veteran foruma

    šta ste napali momka, svaki proizvod ima i svoju mušteriju. postoje različiti segmenti tržišta i neko će ovo uzeti samo da se hvali a neće mu služiti apsolutno ničemu drugome. ja lično ne bih nikad dao za tastaturu miš i sluše 300KM, neki sam dan jedva dao 40KM za nov razer lol.
    usput da vas pitam koje bi vi sluše preporučili ovako neke medium samo da nisu baš ove gigatech od 12KM, nešto malo kvalitetnije? koliko dođu jedne solidne seinheiser?
     
  4. Cobalt

    Cobalt Aktivista

    Speedlink Medusa je moja preporuka. Cijena je bila oko 50tak KM. Ne znam koliko sada koštaju, ali su veoma solidne sluške. Duže vremena ih koristim, i nemam pritužbi dosad.

    Možda neko ima drugačije iskustvo.. ko zna.
     
  5. hurmash1ca

    hurmash1ca Moderator

    Ma kakve Meduse, to je psenica. Od ovih gamerskih brandova, Steelseries i Razer mogu proci (oboje precjenjeno), Logitech tako-tako. Nema do Sennheisera, AKG-a, Grada, Beyerdynamica i ekipe :D
     
  6. ReNNo

    ReNNo Overclocker

    Speedlink nije brand koji pravi kvalitetne slušalice pa treba zaobici.
     
  7. Haker

    Haker Veteran foruma

    Da ne otvaram temu. Tražim sluške, a budzet mi je nekih 100km. Ništa 5.1 i te gluposti, kvalitetne obične stereo sluške.
     
  8. neko

    neko Aktivista


    hahahahahaha :D kralj si! :)

    P.S. hoce li mi neko objasniti sta predstavlja ona mini tastatura i kakve su ono tipke na slusalicama? nemojte zamjeriti sto sam prost, al' jel' ono nesto za svr***anje? aman, sta sve ljudi nece izmisliti, cuj tastatura, mis i slusalice 800KM (dobro i mini tastatura neka) :D
     
  9. NAILS

    NAILS Moderator

    Ako mislis na G13 tastaturu.. ili slicne, to su vecinom gejmerske tastature gdje podesis svaku tipku kako ti odgovara (zavisi od modela). Takodjer imas i par profila.


    Što se tice slusalica, osim voume tipki, ostale tipke podesis da ti odrade odredjenu finkciju. Reicmo prebacivanje pjesama, play/pause i slicno.
     
  10. neko

    neko Aktivista

    vjeruj mi da ja to prvi put vidim, al' da ne spamam vishe, hvala na odgovoru. kad diplomiram, trazicu da mi mama kupi ovako nesto :D