Sport - internacionalni

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Alibegovic, Oct 30, 2008.

  1. Ziks

    Ziks Aktivista

    Ako Chelsea nastavi s onakvom taktikom , nece daleko dogurati. Ocito su totalno podcjenili Basel ...
     
  2. Pelikan

    Pelikan Veteran foruma

    Mogao je Fener jos koji uvaliti. Mislio sam da ce ih Benfica rasuti ali ni blizu, mada im nije igralo par prvotimaca.
     
  3. NAILS

    NAILS Moderator

  4. EL NINO CFC

    EL NINO CFC Veteran foruma

    chelsea ce i osvojiti evropa ligu, bas onako kao i LS prosle sezone
     
  5. Pionir

    Pionir Overclocker

    Znam nekoliko djecaka koji igraju do bola.

    Evo za treninga dobar video :
     
    Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  6. aNaToMiC !

    aNaToMiC ! Overclocker

    Doktor ! Jedan od najpodcjenjenijih igraca na svijetu nazalost !

    [​IMG]

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  7. senad_986

    senad_986 Komšija

    S Carrickom je slicna situacija kao s Busquetsom. Slabo ih ko gotivi, a medju najboljim su igracima u svojim ekipama i opcenito na svojim pozicijama.
     
  8. EL NINO CFC

    EL NINO CFC Veteran foruma

    [​IMG]
    koji debili s Chelsea TV-a

    ako je vjerovati ovome, lampard sigurno odlazi na kraju sezone
     
  9. z1xter_BIH

    z1xter_BIH Aktivista

    Chealsea je odličan kolektiv,šteta što nisu osvojili još koji trofej ove sezone,ali očigledan je problem u nagloj promjeni forme igrača.Moje mišljenje je i da mimo svih problema sa kojim se suočavaju,mogu osvojiti EL,puno su ozbiljnija ekipa za razliku od ostalih polufinalista,iako ne simpatišem Chelsea,volim pogledati tekmu kada oni igraju...
     
  10. EL NINO CFC

    EL NINO CFC Veteran foruma

    problem je u upravi i vlasniku

    otpustis murinja, ancelottia, wilkinsa, di mattea, igra ti torres koji u 2 sezone ne moze se vratiti u formu, dovedu beniteza (koji je vrijedjao chelsea dok je bio u liverpoolu) onda znas da nesto ne pase
    evo sad hoce kao da dovedu schurlea, a de bruynea da prodaju leverkusenu ili dortmundu, lampardu jos ne produzuju ugovor
     
  11. z1xter_BIH

    z1xter_BIH Aktivista

    Bilo bi dobro vidjeti Murinja opet na klupi Chelsea,čovjek jeste ters,ali je sjajan trener.

     
    Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  12. bhd

    bhd Veteran foruma

    Evo na netu... unofficiel Dzeko ode u BVB :)
     
  13. EL NINO CFC

    EL NINO CFC Veteran foruma


    Mourinho nije onaj stari, taman naletio na nesto o njemu

    Poznati britanski sportski psihoanalitičar dr. Andrew Balleg analizarao je jučerašnjeg Mourinha i onog Mourinha koji je vodio Chelsea.

    "To je drugi čovjek. Možete vidjeti na njemu. Real M. je očito bio pogrešan potez. Osim što je klub uzdrman, uzdram je i ego Jose Mourinha, što svakako nije dobro za Portugalca. Taj čovjek više ne zrači svojom samouvjerenošću i arogantnošću. Nije to više čovjek koji ulazi u utakmicu nabrijan svješću da će pobjediti. Mourinho je u Realu mnogo izgubio na samopouzdanju. U psihologiji odjevanja to je lako primjetiti. Radi se o polufinalnoj utakmici, a Mourinho nije svečano obućen. Nije u odijelu niti ima kravatu. To je pokazatelj da je vidno uzdrman rezultatima svoga kluba ove godine. On je sada svjestan da više svojom sposobnošću ne može odvesti klub u sljedeći krug natjecanja, tj. u finale. I to se vidi na njemu. Pogledajte samo Mourinha iz Chelseajeve ere. To je bio drugi čovjek. Uvijek u odijelu i kravati, bez obzira protiv koga Plavci igrali. Ako se vrati u Chelsea, to neće biti samo dobitak za londonski klub. To bi mogao biti još veći dobitak i za samog Mourinha, jer bi upravo tu mogao vratiti svoje "moći" i svoje samopouzdanje dobrim rezultatima. Toga je i sam svjestan i zato je izabrao Englesku i Chelsea. Mourinho će vratiti svoj stari sjaj samo na taj način. Zato ne želi da ide ni u PSG ni u Monaco. Jednostavno francuska liga je na marginama, a on želi biti u centru pažnje."


    sto se tice Dzeke, steta sto ide iz engleske, kajat ce se Mancini, nece imati koga da mu zabija kad udje s klupe
     
  14. NAILS

    NAILS Moderator

    Djeko je zadje mozda dvije utakmice (one koje je igrao) bio slab no ono sto je prije igrao, bio je odlican. A dobijao je lopte na kašiku ..da li "formacijskom" krivicom ili krivicom samih igraca, nije ni bitno. Cak je i sam dijelo lopte drugima a neko je vec davno rekao da dijeli lopte bolje nego Silva.

    Mislim, stvarno mi nije jasno kako se igrac koji poentira i lijevom i desno nogom pa i glavom te se zna dobro braniti.. tako zapostavi. U jednoj nedavno odigranoj utakmici, mislim da je bio kup, Manchini je rekao kako je tesko igrati 3 v 11 gdje je Djeko bio jedan od te trojice koji su se borili.

    Mozda se i on nije snašao ali bolje da igra negdje kao čovjek pa bila to opet njemačka nego da se gužva onako u engleskoj i na kraju propadne i ako bih licno volio da ostane tamo samo eventualno mozda u drugom klubi itd..
     
  15. NeTRa1der

    NeTRa1der Komšija

    Dobro bi bilo kada bi se Dzekson vratio u Bundesligu. Nije trebao ni ici u Englesku.
     
  16. Pionir

    Pionir Overclocker

    Jel bila ova trac partija, haman traze 19 miliona :
     
  17. Pelikan

    Pelikan Veteran foruma

    Begovic "ide" u 10 klubova u zadnjih par dana... Nadam se da nece u United kako se pise, grijao bi klupu. De Gea ima fenomenalnu sezonu. U Barcu ima smisla, Valdes i nije neki golman.
     
  18. aNaToMiC !

    aNaToMiC ! Overclocker

    Nema sanse da ide u United..prije Arsenal ili Barca..

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  19. senad_986

    senad_986 Komšija

    Odlicno bi bilo da Begovic u Barcu dodje, slabiji od Valdesa nije sigurno, a po meni bi Dzeko idealan bio za Arsenala, mada bi u Dortmundu prekucao Bundesligu... opet.
     
  20. z1xter_BIH

    z1xter_BIH Aktivista

    -Apsolutno se slažem,Murinjo uopšte nije u formi kao prije dok je vodio Chelsea,ne uživa u polsu kojeg radi u Madridu,bolje reći nema mjesta za kreativnošću,pošto se uprava Madrida puno petlja u njegov posao,nemomo da se zavaravamo to što Iker ne brani u zadnje vrijeme.Postoje tu mnoge druge stvari koje on dobro zna.Milsim da je sada pravo vrijeme da se vrati u London.

    -Edinu je pod hitno potrebna druga sredina,eventualni ostanak u City-ju pod ovakvim okolnostima,gdje Manchini skoro nikako,i iz samo njemu poznatih razloga ne da igra od prve minute,može dobro unazaditi njegovu karijeru,kao i formu.Bilo bi dobro da opet skokne u Njemačku...