pitanje u vezi fakulteta u mostaru(fit)

Discussion in 'Generalna diskusija' started by neko, Aug 17, 2007.

  1. fipi

    fipi Aktivista

    O tome mu govorim, što se tiče CompTIA vidim da se i oni traze, recimo njihov Linux certikat polozis i odma dobijes i LPI i Suse certifikat. Evo nađo sad o tome:

    If you pass both exams (LX0-101 and LX0-102) of the CompTIA Linux+ powered by LPI and you check the box to have your scores forwarded to LPI, you will receive the LPI LPIC-1 certification and instructions on how to also claim the SUSE Certified Linux Administrator (CLA) certifications. For the study, cost and effort of one certification, you get three in return!
     
  2. neko

    neko Aktivista

    Nemam ti ja volje više o tome pričati/ pisati stvarno. Jednostavno prelistaj temu i naći ćeš sve. :) Evo jedan od primjera s foruma FIT-a:

    -------
    Nakon mjesec dana ide novi post istog kolege:
     
  3. selvin

    selvin Moderator

    Ucenje na daljinu je generalno za ubiranje para i nista drugo. Ne gledas studente, ne moras imati opremu za njih, ne moras imati prostor, odgovoris im na poneki mail, a lagano na racun lijezu pare :D A i za studente je, po meni, taj nacin manje-vise beskoristan. Jedino ako ti je cilj neku diplomu kao papir da imas.
     
  4. neko

    neko Aktivista

    Ja smatram da sam dosta naučio, da sam dobio i nekoliko poslova zahvaljujući poznanstvima sa tog faksa, ali da su pretjerali, pretjerali su.