Preporuka za 4K tv do 1300KM

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by ElectricSound, Mar 10, 2018.

  1. ElectricSound

    ElectricSound Aktivista

    Kao sto i sam naslov kaze. Licni favoriti su mi Samsung i Sony(i druge marke dolaze u obzir), ne bih isao preko 55 inca velicine, a ni manje od 49''. Sta je sad aktuelno, sta je kvalitetno, sta se pokazalo dobro, ispao sam iz fazona a znam da ovdje ima ljudi koji to sve redovno prate. Hvala!
     
  2. zoi

    zoi Veteran foruma

    Imamo već generalnu temu za kupovinu televizora, zašto otvarati novu?

    Govorilo se već o ovoj cjenovnoj kategoriji na forumu više puta, a rezime je da kod nas nemaš puno kvalitetnog izbora. Za 50" kupiš Samsung 50MU6172 a za 55" Sony 55XE7005/7077 ako želiš VA panel. Ako ti ne smeta IPS panel onda možeš i zamjenti veličine ovim modelima. Ako misliš kupovati na rate nije loša opcija ni BH Telekom jer su im cijene tu negdje sa radnjama a sa potpisivanjem ugovora dobiješ i popust pa bi te moglo izaći i jeftinije.
     
  3. Aldiin

    Aldiin Overclocker

    Prelistaj već postojeću temu.
     
  4. Sena

    Sena Veteran foruma

    Samsung. Va panel obavezno. Moze i ips ali ako ce bas biti dosta svijetla u sobi..

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
     
  5. JVC

    JVC Overclocker

    Radije idi na samsung jer soni u tom cjenovnom razredu nudi losije teleizore da nekazem smece, ali haman, preporuka ua Samsung 50MU6172 ima PVA panel, solidnu sliku, brzinu, i softwer koliko sam stigao probati jer sam ga kupio za sobu koja se skore ne koristi pa stoji vise ko ukras, hebi ga brza ruka za novcanik od pameti, imam u smavacjo sobi LG 43" 701 serija, slika odlicna, softwer klasa ispred samsunga, ali radi ips panela nema crne sve ti je manje, ili vise sivo, posto sluzi za ne obavezno gledanje prije spavanj e odlican je jedino je bio skuplji od samsuga a realno ne vrijedi sem puno boljeg media playera, i softwera nije bolji.
    Bas cudno, svi kupuju tv-e, jedino ja blesav imam visak po kuci, hahahah
     
  6. Lamagician

    Lamagician Komšija

  7. zoi

    zoi Veteran foruma

    Ima tema za televizore posebna
     
  8. Esh

    Esh HWB