PiP: Playstation 4 500GB

Discussion in 'Igre, konzole, telefoni i drugi gadgeti' started by aeRo, May 21, 2018.

  1. aeRo

    aeRo Komšija

    Pozz,

    Zamolio bih za procjenu Playstationa 4 sa jednim joystick-om. Inace Playstation je ultra dobro ocuvan i na njemu se doslovno igrala samo FIFA (kontinuirano) i moze biti da sam odigrao jos 1-2 naslova + par demo igara. Inace, Playstation mi je stajao kuci kod staraca i igrao sam samo FIFA-u s ocem, dakle jednom ili nijednom sedmicno, kako sam i obilazio starce.

    Mozda nekih godinu dana nakon sto sam uzeo ovaj Playstation, starci su nabavili 4K TV tako da mi je otac odmah uzeo PS4 Pro i od tada ovaj stoji i ne koristi se. Ako uzmemo fact da su u godini 52 sedmice, moze se komotno reci da je Playstation upaljen i toliko puta...

    Kako sam ja sada preselio u Zagreb a Playstation mi stoji u Sarajevu, tj. oba koja imam, skontao sam da nema smisla da ovaj vise drzim jer mu samo pada cijena a ne koristim ga.

    Ako je neko od forumasa zainteresovan dobice ga po sigurno povoljnoj cijeni a za ocuvanost garantujem. U Sarajevo dolazim 22.6., tacno za mjesec dana, pa ako se uspijemo dogovoriti, tada ga mogu i isporuciti.

    P.S. Uz njega poklanjam i FIFA 15 ako ista znaci, koja mi je ujedno bila i prvi naslov za njega.

    Unaprijed hvala.
     
    Last edited: May 21, 2018
  2. zoi

    zoi Veteran foruma

    300-350 KM zavisi koliko ti se žuri.
     
  3. aeRo

    aeRo Komšija

    Ja koliko vidim na OLX najjeftiniji u Sarajevu 370KM ?
     
  4. Neo Bahamut Zero

    Neo Bahamut Zero Veteran foruma

    Za koji dan izlazi hack, uradiš to, natrpaš disk igrama i prodaćeš ga vrlo lako (pod uslovom da nisi jedno vrijeme update-ovao softver).
     
  5. Haker

    Haker Veteran foruma

    Kontaj da je 500 nov, sad što je pik pun polovnih po 600 i 500km to je drugo i načekat će se da to prodaju.
     
  6. zoi

    zoi Veteran foruma

    Neki dan u Sarajevu prodat slim sa nekih pola godine garancije za 350 KM. U Banja Luci isto neki dan ode slim sa dva džojstika i pes 2018 za 420, kupljen u februaru. Za prvu verziju ps4 se ne može uzeti toliko jer je dosta lošija osim ako se mogu ovi hackovi nabaciti. Aldin s foruma je svoj prodao za 320 KM, prva verzija sa nešto igara. Ti ako možeš prodaj i za 400, meni ni iz džepa ni u džep, ali realno teško.
     
    Aldiin likes this.
  7. aeRo

    aeRo Komšija

    Ok, zato sam i pitao za misljenje jer sam dosta ispao iz gaming fazona, i sto se tice PC konfi a pogotovo sto se tice konzola. Ako je neko zainteresovan neka se javi pa cemo dogovarati cijenu.
     
  8. aeRo

    aeRo Komšija

    Ako bude htio neko s foruma, dacu za ga za 350.
     
  9. Aldiin

    Aldiin Overclocker

    Ne vrijedi ni blizu tih para.
     
  10. Pelikan

    Pelikan Veteran foruma

    300 ako dobijes dobro je. Za te pare ima i s dva dzojstika i igrom.
     
  11. aeRo

    aeRo Komšija

    Bump... Javilo mi se masa ovih na OLX-u da pitaju koja je verzija firmwarea (valjda zbog ovog sto je Neo spominjao) iako nema oglas ni sliku i nalazi se na 129312893128 stranici jer sam ga stavio poodavno a nisam update. Ugl. ako se neko odluci s foruma radije njemu prodam, u Sarajevu sam u iducu srijedu. A i ako ne bude izgleda da nema zime sto se prodaje tice s ovim starim firmwareom.
     
  12. aeRo

    aeRo Komšija

    Ode Playstation za 4 glave. Dosao mi momak i dao pare bez ikakvih pregovora. Kaze prije mene razgovarao isto s nekim likom i dvoumio se dal' da mu da 500 isto za PS4 sa starim firmware-om. S obzirom da je sad pomama za njima mog'o sam i ja garant vise ubosti ali mi se nije dalo peglati, nego sam htio da rijesim u dan.

    Toliko o tome da cu jedva izvuci 3 glave ;););)
     
  13. Neo Bahamut Zero

    Neo Bahamut Zero Veteran foruma

    Znači ja bih mogao Pro sa gusarima prodat' za milju. :D
     
    Vedo likes this.