P: Samsung Galaxy Note 5 (32GB, Black Sapphire)

Discussion in 'Igre, konzole, telefoni i drugi gadgeti' started by efo, Jul 21, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. efo

    efo Komšija

    https://www.olx.ba/artikal/34597260/samsung-galaxy-note-5-32gb-black-sapphire/

    (copy paste s olx-a)
    Super stanje, dolazi sa kutijom i originalnim punjačem, bez olovke. Apliciran visoko kvalitetni dbrand skin s prednje strane odozgo i sa zadnje strane. Sve ispred navedeno je vidljivo na slikama. Uz mobitel dajem i odličnu slim masku, koju ne slikah, šaljem sliku na Viber koga bude interesovalo. Tu je također i dbrand naljepnica za prednju stranu s donje strane, sa izrezima za touch tipke, ka i dodatna naljepnica za zadnju stranu mobitela.

    Mobitelu je ušlo malo zraka s prednje strane gore desno, te sam zato skin i uzeo. Kamere, kao i komplet mehanika mobitela rade bez ikakvih problema, osim što power tipka zna nekad da 'preleti', tj. u rijetkim situacijama se desi da ne registruje klik i tada ga treba malo jače pritisnuti i tada ga treba malo jače pritisnuti. Ekran ima 1-2 jedva vidljive ogrebotine, koje se apsolutno ne primjećuju pri radu na uređaju. Također je zadnja staklena maska malo napukla pri dnu, i to je dbrand skin zamaskirao, tako da sad mobitel nema estetskih defekata, meni lično se kožni efekat i više sviđa.

    Bez zamjena, 061/905-876 (Viber, WhatsApp)

    Cijena ovdje: 190 KM
     
    Last edited: Aug 3, 2019
  2. efo

    efo Komšija

    Bump, niža cijena.
     
    Last edited: Jul 28, 2019
  3. efo

    efo Komšija

    Što je vrijedno spomenuti je da se na njega može instalirati Google Pixel 2 kamera, s kojom onda možete fotkati i Portrait mod, također tu je i odličan HDR+ mod. Dosta bolje procesiranje slike u odnosu na fabričku kameru. Evo dva primjera s ovim HDR modom;
    https://i.imgur.com/Hs58JJV.jpg
    https://i.imgur.com/gyBn227.jpg
     
    Last edited: Jul 29, 2019
  4. efo

    efo Komšija

    Bump, zadnja.
     
  5. efo

    efo Komšija

    Moze lock.
     
Thread Status:
Not open for further replies.