Logosoft - oficijelni thread

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by (:-D, Feb 8, 2008.

  1. MTV

    MTV Novi član

    Nakon K1, TV Doktor, Kazbuka, CineStar TV 2 HD, BIR TV HD i Laudato TV danas su FOX i National Geograpfic prebacili u HD rezoluciju, tacnije:

    FOX HD
    FOX Movies HD
    FOX Life HD
    FOX Crime HD
    National Geographic HD
    National Geographic Wild HD
    24 Kitchen HD

    Kanali su na pozicijama prijasnjih SD verzija sto znaci da svi ovi kanali idu u Osnovnom paketu.

    Azuriranu lista sa pratecim kanalima iz Logosoft ponude sa rednim pozicijama, timeshift kanalima koje nema na internet stranici, logotipima, audio i titl jezicima, informacijama u kojem se paketu nalaze određeni kanali, formatu u kojem se kanal emituje (SD ili HD), formatu enkodiranja i slike kao i informacije da li kanal posjeduje teletext i opciju TV Unazad uvijek je dostupna ovdje:
    https://tvchannellists.com/List_of_channels_on_Logosoft

    Logosoft sada ima u ponudi 82 HD kanal racunajuci Info HD kanal + 7 Mosaic kanala = 89 HD kanala
     
    Last edited: May 5, 2020
  2. MTV

    MTV Novi član

    [​IMG]

    7 novih HD kanala u Osnovnom paketu SUPER TV usluge

    Poštovani korisnici,

    SUPER TV usluga je bogatija za 7 novih HD kanala u Osnovnom paketu, FOX HD, FOX Life HD, FOX Crime HD, FOX Movies HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD i 24 Kitchen HD.

    Uživajte u preko 80 HD kanala i više od 270 kanala unutar vaše SUPER TV usluge.

    Vaš Logosoft


    http://www.logosoft.ba/novi-hd-kanali-maj
     
  3. MTV

    MTV Novi član

    Poštovani korisnici,

    U periodu iza nas smo posvećeno radili na unapređenju naših usluga kako bismo vam pružili što kvalitetnije i pouzdanije usluge televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije. TV sadržaj smo obogatili sa velikim brojem SD i HD kanala kojih sada ima preko 260 na našoj SUPER TV platformi. Veliki izbor domaćih, regionalnih i svjetskih kanala vam omogućava da pratite najnovija, kao i kultna filmska ostvarenja na HBO, Cinemax, Cinestar, Filmbox i Pink kanalima, a uz HBO Premium HD paket najbolja svjetska filmska ostvarenja gledajte i na zahtjev. Pored toga, domaće i aktuelnosti iz regiona, svjetske trendove i naučne zanimljivosti pratite na velikom broju informativnih, lifestyle i naučnih kanala.

    Najbolja svjetska košarka koja se vratila na Arena Sport kanale sada vam je dostupna u Osnovnom paketu, a dugo očekivana Premier liga BiH, talijanska, francuska, srbijanska, njemačka i ostale svjetske nogometne lige i kupovi, kao i ostali sportovi će upotpuniti sportsku sedmicu na vašoj SUPER TV sa 6 Arena i 2 Eurosport kanala u Osnovnom paketu. Sve smo to omogućili i u HD rezoluciji unutar Arena HD paketa.

    U okviru Super TV IPTV platforme su sada dostupne funkcionalnosti poput vremenske prognoze, sportskih rezultata, vijesti sa portala www.klix.ba te dječijeg mode-a rada, a na raspolaganju su vam potpuno besplatno snimanje i vraćanje sadržaja unazad za desetine TV kanala, kao i naša SUPER WEB TV usluga putem interneta.

    Download/upload internet brzina smo povećali do 120/10 Mbps, povećali smo bonus minute u okviru fiksne telefonije (do 2000 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH) i mobilne telefonije (do 150 besplatnih minuta i 250 besplatnih SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH), a povećali smo i bonus neograničenog mobilnog interneta unutar vaših paketa mobilne telefonije, od kojeg možete koristiti do 4 GB po maksimalnoj brzini. Logosoft korisnici imaju mogućnost korištenja 4G mobilne mreže, koja uveliko povećava brzine downloada i uploada prilikom korištenja mobilnog interneta, a sada možete dodatno uključiti još jedan mobilni broj sa kojim možete ostvariti neograničenu besplatnu komunikaciju uz 2 GB mobilnog interneta na broju sa LoGO! Friends'n'Family tarifom.

    Pored navedenih mogućnosti, mnoge pogodnosti i funkcionalnosti vas očekuju u periodu koji je ispred nas. Kako bismo nastavili razvijati naše usluge i obogaćivati TV sadržaje i u narednom periodu, cijena SUPER TV usluge će biti korigovana sa dosadašnjih 29,25 KM na 31,59 KM, a samim tim će cijena vaših integrisanih LoGO! i kombinovanih Slagalica paketa biti uvećana za ovih 2,34 KM sa PDV-om. Akcijske pogodnosti i popusti se i dalje primjenjuju, a kako bismo vas dodatno nagradili za vašu vjernost sve ove godine, brzinu unutar internet paketa Net1 vaše LoGO! Slagalice ćemo podići sa dosadašnjih 50/3 Mbps na 60/3 Mbps.

    Navedene izmjene cijene SUPER TV usluge stupaju na snagu 01.11.2020. godine, čime prestaju da važe prethodne cijene i prethodni cjenovnik. Svi korisnici na koje se ove izmjene odnose imaju prava u pogledu važećeg ugovora, propisana Pravilom 69/2013 o uslovima pružanja javnih telekomunikacijskih usluga i odnosima s krajnjim korisnicima.

    Više informacija putem www.logosoft.ba, telefona 033 931 900 i 033 931 999 ili u našim poslovnicama u Sarajevu na adresama Igmanska 9, Novo Sarajevo i Hamdije Kapidžića 6, Dobrinja.
     
  4. kAcA

    kAcA Aktivista

    Znaci poskupljuje usluga za 2,34KM ali daju kao nadoknadu povećanje brzine na 60/3. Mislim da su i dalje jedni od povoljnijih i pored ovog povecanja
     
  5. Stihoklepac

    Stihoklepac Moderator

    Inflacija, sve je poskupilo za 20-30% u zadnjih 5 godina (grijanje, struja, voda) pa što ne bi i širokopojasni pristup?
     
  6. kAcA

    kAcA Aktivista

    Ja ih sigurno koristim nekih 10 godina minimum. Meni su bez greske. Ova Slagalica je pun pogodak i uslugom i cijenom
     
  7. Qler

    Qler Veteran foruma

    Ja sam presao na Telemach kad sam kupio stan i kad sam "upogonio" 3 TV-a... I iskreno, osim sto je SuperTV bolja aplikacija od voe Telamach, nisam se nesto pokajao. I Telemach radi odlicno. a za 65KM koliko sad placam sve, nazalost u LOL-u ne mogu dobiti ovo...
     
  8. Harrison84

    Harrison84 Novi član

    @TESLA_EDISON plz javi se, ne mogu ti poslati pp vezano za STB i 1080p ;)
     
  9. MTV

    MTV Novi član

    Nedavno ubaceni:
    Viasat Nature HD
    Viasat History HD
    Viasat Explore HD
     
    zippoo likes this.
  10. MTV

    MTV Novi član

    Imas pp :)
     
    Harrison84 likes this.
  11. MTV

    MTV Novi član

    Nedavno ubaceni:
    Fox News HD
    Arena Fight HD
    LFCTV HD (Liverpool TV)
    Nickelodeon HD

    Iz SD prebaceni u HD:
    Zadruga Live 1 HD
    Zadruga Live 2 HD
    Zadruga Live 3 HD
    Zadruga Live 4 HD

    Izbacen iz ponude:
    Viasat Nature/History HD
     
  12. MTV

    MTV Novi član

    [​IMG]

    SUPER TV usluga sada ima 100 HD kanala

    Poštovani korisnici,

    period koji je iza nas smo intenzivno radili na unapređivanju naše SUPER TV usluge i obogaćivanju TV sadržaja. Raduje nas činjenica da naša SUPER TV usluga sada ima 100 HD kanala koji su vam na raspolaganju unutar 11 paketa. Naredni period ćemo nastaviti posvećeno raditi na obogaćivanju TV sadržaja i donijeti najzanimljivije TV kanale na vaše TV ekrane.
    Uživajte u vrhunskim filmskim, sportskim, informativnim, naučnim i zabavnim TV sadržajima uz najbolji internet, fiksnu i mobilnu telefoniju unutar LoGO! Slagalica paketa već od 37,90 KM sa PDV-om te pretplatu od 1 KM tokom 4 mjeseca.

    Više informacija na 033 931 900 ili 033 931 999.

    Vaš Logosoft

    https://logosoft.ba/news/95930f332d114a84a21641084c1bebc6/super-tv-usluga-sada-ima-100-hd-kanala
     
  13. MTV

    MTV Novi član

    [​IMG]

    Gledaj najbolje filmove i serije kada poželiš i bilo gdje uz HBO GO

    Poštovani korisnici,

    Vrhunski filmovi i serije sada su vam dostupni bilo kada i bilo gdje uz HBO GO uslugu koja je dostupna i u Logosoftu! HBO GO vam donosi više od 6000 sati hit serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtanih filmova s prijevodom. HBO GO gledajte kada poželite na svom omiljenom uređaju: smart TV-u, tabletu, mobitelu, apple TV-u, Chromecast-u, laptopu ili igraćoj konzoli.

    Uz HBO Premium HD paket sada možete uživati u HBO, HBO 2 i HBO 3 te Cinemax i Cinemax 2 kanalima, kao i uz HBO On Demand (SvoD) i HBO GO uslugama po cijeni od 11,50 KM sa PDV-om.

    HBO Premium HD paket je dostupan u okviru SUPER TV usluge samostalno, unutar LoGO! Slagalica kombinovanih paketa i unutar ponude LoGO! integrisanih paketa (osim LoGO! Light i LoGO! Start paketa). Svi korisnici koji potpišu korisnički ugovor za LoGO! Slagalica paket na 24 mjeseca, ostvaruju popust na HBO Premium HD paket u iznosu 10% prilikom potpisivanja korisničkog ugovora, odnosno popust od 5% prilikom potpisivanja korisničkog ugovora na 12 mjeseci.

    Više informacija o navedenoj ponudi dostupno je na prodajnim mjestima Logosofta ili pozivom na 033 931 900 i 033 931 999.

    Vaš Logosoft

    https://www.logosoft.ba/hbo-go

    [​IMG]
     
  14. Neo Bahamut Zero

    Neo Bahamut Zero Veteran foruma

    "Nažalost na odabranoj adresi ne postoji mogućnost uvođenja Logosoftovih servisa."

    I tako 10 godina stoji ako ne i više (Sarajevo, Centar).
     
    monK likes this.
  15. MTV

    MTV Novi član

    Novo:

    Federalna TV HD

    Edit:
    Pink HD
    Pink Premium HD
    RED TV HD
    Pink 3 Info HD
     
    Last edited: Dec 18, 2020
  16. MTV

    MTV Novi član

    Novo:

    DTX HD
    Discovery Science HD
     
  17. MTV

    MTV Novi član

    Od mog zadnjeg posta do danas uveli su:

    E! HD
    RTV 7 HD
    BMC TV HD
    HGTV HD
    a RTS 3 su prebacili u HD

    Sada sa info kanalom u ponudi ima 110 HD + 7 mosaic kanala = 117 HD kanala
     
  18. SpookyMoO

    SpookyMoO Komšija

    Da priupitam za logosoft providera.
    Zelio bih da si prikacim kakav net da nije previse skupo a ne treba mi nista zahtjevno.Na lokaciji sam na kojoj je vidim po njihovom sajtu dostupna "usluga".Vidim da ima neki RedNet paket brzine 16/1mbit uz ugovor na 12mj cijena je 17.55KM sto nije lose.Svakako sam na relaciji Bugojno/Sarajevo i ne treba mi nesto spec.Interesuje me na cemu je bazirana tehnologija je li adsl ili je nesto drugo?Kakva je generalno usluga?Je li stabilan net?I da li je problem realizacija usluge ako nisi vlasnik stana na cijoj lokaciji zelis uslugu?
    Hvala unaprijed

    Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
     
  19. MTV

    MTV Novi član

    Vjerovatno adsl a na vecim brzinama je vdsl2. Ja ih koristim od 2011 i generalno sam zadovoljan. Prekidi budu uglavnom radi vise sile. Od dokumenata potrebna je samo tvoja licna karta s koje prepisu potrebne podatke ako se sta u medjuvremenu nije mijenjalo. Po ovoj slici sto ima na njihovoj fb stranici ugovor nije vremenski ogranicen sa min 12/24 mjeseca.
    [​IMG]
     
  20. SpookyMoO

    SpookyMoO Komšija

    Poslao im upit preko njihovog sajta i nikad nisam.dobio odgovor.Neodgovorno bas

    Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk