Separate names with a comma.
Zamolio me rođak da mu instaliram neki jednostavan program za izdavanje računa. Njemu treba nešto jako jednostavno, nikakvi komplikovani, teški,...
Koliko vidim, nema teme ovog tipa, ako ima, my bad :| Da li neko od forumasa ima svoj vocnjak? Mozemo shareovat saznanja i iskustva. Ili mozda...
Prodajem Philipsov monitor. Dijagonala: 19 incha Res: 1280x1024 Cijena: 90KM http://www.pik.ba/artikal/7502727/monitor-philips-19/
Dobio sam novi ventilator, direktno iz Austrije od proizvodjaca Noctua. Radi se o slijedecem modelu: NF-A15 PWM Koliko sam vidio u nasim radnjama...
Nedavno sam si uzeo novi racunar. Sve fercera kako treba ali sam primijetio da mi sistem (windows 7 x64) i bios prepoznaju samo 12gb od...
Pozz raja Uzeo sam sebi novi racunar pa imam volju malo da se i sa bf3 okusam. Ako ima ko da prodaje povoljno neka javi kako bilo. Nalazim se u...
Raja da li poznajete ikoga da povoljno prodaje gtx 670 pa cak i 680 sve ovisno o cijeni. Moze i polovna ali da ima pisana garancija i da nije puno...
Pozdravljam cijeli forum. Potreban mi je savjet. Naime, imam namjeru sastaviti novu konfiguraciju. Svrha racunara: gaming, photoshop, 3d studio i...