Separate names with a comma.
Cuo sam se s njima, rekli da ce danas poslati i javiti i nisu javili... Valjda me nece zavlaciti...
Jel imao ko iskustva sa nekim od ovih prodavaca: https://handy_shopping.olx.ba/ https://www.olx.ba/profil/mobilland...
Koji je tacno model 960-ke i koliko je cijenis?
Ma ja, onda cu je nasuti i dopuniti rezervoar do kraja.
Jedno pitanje za Liqui Moly Injection Reiniger 300ml. Na njihovoj stranici pise da treba nasuti u 3/4 rezervoara a na limenci pise da je dovoljna...
Koja aplikacija je u pitanju?
Koja bi sad bila realna cijena za polovan PS4?
Isti slucaj i kod mene, tvornicki mp3 cd-player u Grande Puntu. Odosmo u off:)
Nedavno sam sklopio konfiguraciju s njim sa 8 przilica unutra. Ostalo mjesta za jos dvije:)
Kupljena. Moze lock.
Kupujem pci-e karticu sa sata portovima. Nesto ovako: [IMG] Moze biti i sa 2 sata porta.
Meni danas iskoci na trackingu da su mi dva paketa iz Kine stigla u BiH. Jedan narucen 26. a drugi 27. Decembra.
Ovo gore je interesantno samo steta sto nisu sa sata portovima. Mislim da se vise ne mogu nabaviti nove pata przilice... Znaci trebalo bi raditi...
Znam. I moja ploca ima 6. Moracu ugraditi karticu sa dodatnim sata portovima. Da li je potrebno da ta kartica bude pci-e ili moze i obicna pci?...
Ma jok. Nije nikakva piraterija u pitanju;) Nekoliko puta godisnje postoji potreba da se sprzi vise cd-ova pa rekoh da ubrzam proces.
Ne mogu naci kako to izgleda ali pretpostavljam kad se ugradi 8 5,25" pogona ne moze se panel vratiti natrag jel? Jer vidim da na stranici...
Ne odgovara mi sa 6, mora biti najmanje 8. A taj minotaur uprkos velicini moze primiti samo 1 dvd-rw pogon:) Ma pase mi i "server" kuciste samo...
Kao sto naslov kaze trazim kuciste u koje se moze ugraditi 8 optickih pogona (CD/DVD przilica). Ako neko ima ili zna gdje se moze nabaviti neka se...
Hvala na info. Vjerovatno cu sacekati jos dan-dva pa ako ne naleti nista naruciti to s alija...
Hvala na ponudi ali ne. Da, imam GA-P61A-D3 rev2.0 pa bih je upario sa 4c/8t procesorom i dodao jos jednu plocicu od 8GB rama. Imas li kakvog...