Separate names with a comma.
Plug-in hibridi su u teoriji OK opcija jer je vecina putovanja kuca-posao-kuca, ali realnost je da ih dosta ljudi puni par mjeseci "dok ne isfura"...
Meni je bila dobra do zadnjih 15ak minuta. Ocekivao sam "neocekivan" kraj. Na slican fazon, Your Honor - meni odlicne prve 4 epizode. Ted Lasso -...
Upravo to je poenta mog prvog posta. 2050 taj odnos nece preci 50% na svjetskom nivou jer je previse mnogoljudnih siromasnih zemalja (npr. Indija,...
Kljucna rijec "novih". Ja pricam o udjelu elektroauta u cjelokupnom broju auta koja postoje na planeti. Norveska je miljama ispred ostatka...
Moja firma je radila studiju o udjelu elektricnih vozila u cjelokupnom broju vozila na cesti u buducnosti. Prema rezultatima, cak ni 2050. godine...
Ima li neka preporuka za 27'' 1440p monitor? Koristice se uglavnom za posao (mail, Office itd.) i ponekad film ili igra. Pozeljno je da ima...
Mozda sam ja lud, ali po meni bi si neko iz srednjeg sloja trebao moci priustiti novo auto B ili C segmenta svakih 10ak godina (ne premium marke),...
Ja sam igrao jednom sa dzojstikom i nekim uredjajem za autopilot. Za nekoga ko voli te stvari je vjerovatno igra stoljeca :)
Koliko sam ja uspio da istrazim, BiH te sporazume ima samo sa Hrvatskom, Srbijom i Svedskom. Ne znam za Hrvatsku.
Imam srecu da trenutno radim na softveru za ovjes s aktivnim "anti-roll" sistemom i jedva cekam da vidim kako se ogroman SUV nosi sa slicnim...
Meni je na pocetku bila dobra, ali negdje od trece sezone me pocela smarati i nisam nikad zavrsio. The Night Manager - po meni dobra mini serija...
Normalno da se moze. Ljudi parkiraju sleper bez senzora, ali je sa njima je vecini lakse. Poenta je da se danas dizajn oslanja na to da ce auto...
Ja sam na testnim autima dosta koristio pogled iz pticije perspektive. Parkiranje je kao da igras stari GTA :) Nova auta su vecinom dizajnirana...
The Loudest Voice, solidna mini serija i po meni odlicna uloga Russella Crowea. Gledao sam jos i State of the Union, mini seriju sa epizodama od...
Dosao do polovine druge sezone i smorila me. Eventualno nekad kasnije da se pogleda od pocetka do kraja.
Nazalost ne i ne znam da li ih je moguce nabaviti u BiH, ali u Tuzli imam neke Plantronics GameCom i njih sam uzeo u WinWin-u, pa mozda ih oni...
Ja sam na poslu dobio Plantronics Blackwire C3200. Meni su OK za sastanke i Youtube, ali znam da nisam zahtjevan korisnik. Prije sam imao Logitech...
Ko moze, radi od kuce od jucer do daljneg, tj. dok vlada u Ceskoj ne prekine vanredno stanje. Nema okupljanja, ne smije se napolje osim u...
Kod mene na A40 jos uvijek nista.
Kad sam isao na obuku za defanzivnu voznju, tamo su naglasili da nema razgovora na telefon dok se vozi auto (nebitno da li je BT slusalica i sl.)....