Separate names with a comma.
Počeo igrati Last of Us 2, upalim Cyberpunk da vidim jesu li šta popravili sa 1.1 verzijom... Ljudi moji, tek sad vidim koliko ovo loše radi kad...
Momak neki na klixovom forumu na ps4 temi prodaje psn acc, pa možete pogledati, ima dobrih naslova na njemu.
HDR čini razliku. Sve dok se nisam lično uvjerio, mislio sam da je gimmick. Sad igre, a pogotovo filmove ne mogu zamisliti bez HDR-a. Još je kod...
Rose Island https://m.imdb.com/title/tt10287954/?ref_=nv_sr_srsg_0 Preporuka, odličan.
@Patton2410 Uh, nisam to znao, šupački potez baš - da se poprave u očima kupaca i javnosti, ali preko tuđih leđa. Što više informacija dolazi, to...
Koliko god su kontinuirano lagali raju, toliko su ispali fer jer su ponudili povrat novca nezadovoljnim kupcima, ali je povjerenje nepovratno...
Prijatelj prodaje PS4 slim 1TB (CUH2216B) s dva kontrolera. Kupljen je prije godinu i po. Cijena je 400 KM, Sarajevo.
Tu ti ne mogu pomoći, jer sam je do sad koristio samo za kupovinu na Amazonu i CDKeys. Po pitanju mobilne aplikacije ne znam kakva je situacija,...
Za online kupovinu koristim Visa prepaid karticu BBI banke. Na šalteru završiš papirologiju za 5 minuta i dobiješ karticu, platiš 15 KM, od toga...
"Several analysts told Forbes that the expectation was for CD Projekt Red to alternate releases of a new Cyberpunk and a Witcher game every...
Oko 40 sati sam u igri, mislim da nisam ni trećinu glavnih questova odradio - meni je igra fantastična, a igram je na PS4. Doduše, aktivnosti mimo...
Raja, prijatelj traži laptop za nekih 300 do 400 KM. Ono što traži, ako može ući u budžet, je FullHD IPS 14", i3 ili i5, 8 GB RAM, 256 GB SSD. Ako...
Pozdrav, prijatelju. Je li laptop još na prodaju?
U igri sam oko 25 sati, bugova ima na sve strane, ali ništa game breaking. Nakon prvog 1.04 hotfixa igra bolje radi, imao sam tri crasha prije...
Pretjerujete. Igram na PS4 - istina, loše je optimizirana, ima bugova, crashala mi je do sad četiri puta, ali mimo toga igra je odlična -...
Patch je 28 giga velik, 1.02 verzija. Sreća pa sam provjerio da ga nisu već danas omogućili za download. Dakle, treba ručno aktivirati jer ga...
Jutros udarih preorder (moj prvi ikad, a ujedno i prvi put da sam platio punu cijenu za neku igru). Još nešto više od dva dana i polijećemo....
@Reventon Nemam treću opciju, ali bih se uredno vration na Telemach s kojima nisam imao nekih problema, i kad ih je bilo, brzo bi ih riješili...
Ništa, iz podrške su, dok sam bio na pozivu s njima, poslali email nadređenom/šefu, pa će mi javiti rasplet situacije. Nisu mi spominjali štrajk....
Sutra ću ih opet nazvati i traziti nekog nadređenog da s njim razgovaram, ako ne bude hajra, svakako ću tražiti raskid ugovora.